SHOPPING!

Jag har längtat så mycket efter den här helgen. Vet inte varför egentligen men vi har inte haft några större planer utan bara låtit det gå precis som vi vill. Och det är väl det jag längtat mest efter. Bara ta det lugnt.
Igår var vi nere på stan en sväng och shoppade. Linus behövde verkligen fylla på sin garderob och vi fick sån sjukt bra hjälp inne på Jack & Jones. Alltså fem tummar upp. Colin gav nog också butiken fem tummar upp för jisses vad han sprang runt. In i varenda provhytt och skulle kolla, missade att det var en spegel och rakt in med huvudet och gjorde likadant i varje provhytt. Han är full i bus den här lilla killen.

Vi shoppade lite nytt till lilleman med inne på Lindex rea och sedan begav vi oss hemåt och höll på lite på gården.

På kvällen gjorde jag i ordning pizza som jäst under hela dagen. Josephine kom över och vi landade i soffan efteråt. La mig ganska tidigt och läste en bok med Colin på ena armen. Varenda gång jag går och lägger mig vaknar han från sitt rum och vill över, som att han känner det på sig att ”nu går mamma och sover” 🙂

Idag har vi varit på plantagen och köpt lite nytt. Snittblommor till vaserna och även en ny blomma. Hm om jag inte missminner mig vad det en variant av monstera. Jag är så nöjd med den. Älskar ju blommor och tycker att det blir så hemtrevligt med det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229