SÅ LÄSKIGT!

Idag är ett känslosamt datum för oss här hemma. För tre år sedan gick mitt vatten med Liam. För er som inte läst det inlägget så hittar ni det här!
Vi trodde ju att vi var i v 18 då men det visade sig senare att vi var i v 16.
Nåja. Både jag och L har ju trott att vattnet ska gå idag och det har känts så lustigt hela dagen. Vågade knappt resa mig upp imorse. Så läskig känsla.

Dagen har varit full med vila och bara tagit det lugnt. När Colin vilade middag så lade jag och Linus också och sov. Tror vi sov 3h hela familjen. Jisses så mysigt.
Jag har tampats med det dåliga samvetet men vad gör man då.. tycker det är så tråkigt när jag inte kan hänka till lekparken nu heller men linus brukar skicka filmer och så blir jag så glad när jag ser Colin ropa maammmaaaaaaa hela tiden . Älskade unge.

Nu på kvällen var jag och L ute och kasta några få av mina plantor som inte tagit sig. Sånt händer ju men så tråkigt det är. Man har ju lagt ned så mycket tid! Nästa år ska jag också se till att köpa färdiga plantor haha.

Från gårdagens middag. Älskar verkligen goda tillbehör! Vi åt grillad kyckling till oooooch..

Delikates potatis i ugn. Hade på olja, vitlök och gräslök och toppade med lite rostad lök när den var klar. Mums!

Morgonen började med nybakade grahamsfrallor och färskpressad apelsinjuice. ❤️

Och den här godingen då som lärt sig var glassen finns och numera springer till frysen var femte minut och säger glaaaaaasss!! Ibland har han tur och får en 🤪

Busen❤️

Hejdå växterna!

Jag som planterat två vidjehortensior ute i trädgården är så ledsen över att snön tog dem. Har typ levt på hoppet att de ska klara sig men de verkar som att jag lär köpa nya..

Undra vad detta är för träd? Jag tror körsbär! 😍

Gillar

Kommentarer

SnabelA
SnabelA,
Det är så kul att pyssla om i trädgården. Min första vår med egen trädgård. Har ingen aning om vad som finns i rabatterna, ska bli spännande.
nouw.com/snabela