ETT BESÖK SOM INTE BLEV SOM VÄNTAT.

Hej fina ni!
Jag är helt slut i skallen idag. Det har varit en lång dag. Vi skulle göra ett vanligt veterinärbesök idag med smilla där dem ska ta tandsten. Vi gör det varje år men i år fick vi tråkiga besked under och efter ”operationen”. Jag satt kvar en timma med veterinären och gick igenom allting som kommer hända nu. Allt kommer säkert att bli bra, man får ju bara hoppas det, men det svider lite extra när det är ens bästa fyrbenta vän 💗 som vårat barn ju! Jag är blödig till naturen och tänk nu med dessa graviditetsHormoner? Kan inte låta bli att låta tårarna rinna när jag tänker på det. Jag och L har varit lite nere idag efter besöket och bara funnits med Smillan ❤️

Nu håller vi på att lösa det praktiska kring det hela och hoppas att dem här två veckorna går fort så att det blir bättre för henne.

Jag har inte gjort så mycket mer idag. Nu på kvällen sitter jag med youtube på tvn och ägg till kvällis. Detta åt jag alltid när jag var runt 12-15 år hehe. Ännu en sak som återkommer från tonåren. Det är kokt ägg, en liten klick smör, salt och aromat. Låter kanske skit konstigt, men det är jävligt gött!

Gillar

Kommentarer