VILKET UNDERBART DYGN!

Jag kommer att dela upp våran 9-års dag i två delar, för jag har så ooootroligt mycket bilder och vill spara dem här på bloggen 🙂

Jag hade sagt till L att han inte får boka in söndag-måndag och att då är han all mine 😊 på morgonen berättade jag vad som väntades under dagen och han blev så glad! Så kul!
Vi började dagen med att lämna Smillan hos svärmor, sen for vi mooooot...

Högbo bruk! För att avnjuta deras fantastiska frukostbuffé. Alltså den är verkligen något utöver det vanliga. Ingenting saknas!

Brödet bakar dem i deras egna bageri, med mjöl från teve kvarn utanför Järvsö. Jag tog deras rosmarinbröd och Linus deras ostfrallor. Jag är ledsen att jag inte orkade deras surdegsbröd med tranbär i, haha. Till nästa gång!

Det jag också gillar är att dem försöker få det mesta lokalt. Tex de odlar sina egna grönsaker, använder ost som de själva producerar och mejeriprodukter från gefleortens. Hållbart och bra.
Jag tog en skål yoghurt med kanelkarmaliserade mandlar. Det var SINNESSJUKT GOTT. Ska prova att göra det hemma nu, jag gillar att äta fil el yoghurt till frukost med något crunchy till och en skål granola har vi alltid hemma men kan vara roligt att prova något nytt!

(Hehe ni skulle sett Linus min när han insåg att dem hade våfflor! Helt plötsligt var han borta från min sida och stod och gräddade dem..)
Och för att inte tala om deras juicemaskin? Färskpressad juice är sååå gott och smoothien var också den pricken över i:et. Riktigt lyxig start på morgonen. Tack Högbo Bruk!

Mätt och belåten!

Vi tog en liten mysig promenad i området. Så otroligt vackert det är. Vi har bara varit där på vintern på marknaden, men fick se det med helt andra ögon nu. Hur mysigt med glashyttan? Men också - hur varmt hehe?

Vi spelade minigolf. Jag lät Linus vinna 😏 eller nej, jag skojar. Han var sjukt duktig och vann med typ dubbla poängen . Antar egentligen att det var bäst att han vann så att vi kunde njuta av dagen. Han är liiite dålig förlorare...
😝 det var så fina banor där och riktigt roligt att spela. Jobbigt dock för mig att böja mig hela tiden haha!

Kulan och jag, herregud vad magen växer!
Sen fortsatte vi traska runt där ett tag. Pussade och kramades. Sedan var det dags för nästa aktivitet som kommer i ett annat inlägg. Detta blev så långt!

Hoppas att ni har haft lite fina dagar nu under helgen. Vi hade verkligen en magisk 9 års dag❤️
Idag har vi fortsatt att mysa men fick åka in till förlossningen nu på eftermiddagen. Jag har legat i sängen i stort sett hela dagen för jag har haft ont i magen. Typ som molande mensvärk hela tiden som blir värre emellanåt.
Det visade sig att min livmodertapp är kortare nu än vad den har varit. Den har legat på ca 55 mm men nu 30-35mm. Vet inte egentligen vad det betyder men vet ju att jag är sjukskriven för hotande förtidsbörd och kanske att det blir en augusti bebis istället? Vi fick åka hem efter ett tag och ska komma tillbaka så fort det blir värre. Imorgon har vi tid hos spec mvc så förhoppningsvis behöver vi inte åka in inatt 🙂

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Vad mysigt ni haft det!
Vad jobbigt med kompikationer. Hoppas det löser sig.
nouw.com/artist