VILKEN MAGISK JUL!

Tack snälla ni för all kärlek från förra inlägget med kommentarer, dms på IG och Facebook. Så snälla ni är!
Vi har haft en mysig jul. Först hade vi julfirande på lördagen i gårdskär och sedan uppesittarkväll med linus pappa, Leila, syster, farmor och farfar. Det blev ingen vinst för mig men tror de andra kammade in en ny lott - allting något!
Björn hjälpte även till att sätta ihop ikea köket vi köpte till Colin i julklapp. Jag hade tänkt att börja men linus och Björn skötte det där så bra så de fick ta över. ;)

På morgonen på julafton så vaknade vi runt åtta hela familjen. Vi öppnade julklappar i sängen och sen gjorde vi oss i ordning för julfirande hos Colins farmor. Det vankades grötfrukost där och det var ju succé, hon är så duktig på att styra ihop saker ❣️
Lite julklappar och sen blev det sova lunch för Colin. Lagom till när han vaknade blev jag och L såååå trötta så C fick äta lunch med farmor och faster medan vi tog oss en välbehövlig powernap.

När vi vaknade så åkte vi till min mamma. De bor nära varandra, eller vi alla bor nästan någon gata ifrån så vi behöver knappt bilen - men vi hade ju julklappar och mycket packning så det fick bli så.
Hos mamma väntades Kalle på tv och efter det åt vi middag. Jag älskar mammas julbord, vet inte varför men det är något speciellt med hennes mat.

Vi öppnade därefter ännu mer klappar och sen mös vi bara i soffan hela familjen tills vi åkte hem.
Världens mysigaste långa härliga jul och vad roligt det är att träffa alla på så kort tid. ❤️

❤️

Gillar

Kommentarer

hedstrandsblogg
hedstrandsblogg,
Låter som en toppen bra jul 😊
nouw.com/hedstrandsblogg