VILKEN JÄKLA DAG!

Imorse startade vi dagen med en riktig brakfrukost. Min fina Johanna är äntligen hemma från Umeå och såklart skulle vi fira det! 🙂
Jag gjorde scones, proteinpannkakor och massa annat gott fanns på bordet. Så roligt och mysigt att hon fick träffa Colin också ❤️❤️

Alltså mina hjärtan !!

Jag och Linus höll på att somna i soffan efteråt, dem flesta nätterna går bra men inatt vaknade colin varannan timme typ haha. Vi var så trötta! Åkte iväg till sängjätten för att ha något att göra. Vår säng har vi haft i flera år och har verkligen gjort sitt. Vi har skrattat när vi ramlat in mot skarven båda två och knappt kommit ut haha 😂😂 vi pratade om att byta i början av sommaren men nu när vi kom hem från sjukhusets stenhårda sängar märkte vi verkligen hur dålig sängen var. Sååå vi skulle egentligen bara titta och provkänna men vi fick sådant otroligt bra pris som vi inte kunde tacka nej till!


Har beställt en sak till sängen som jag tänkte visa upp, men ni får se detta så länge 🙂

Idag är också vårat bf-datum! Hur sjukt??? Idag skulle han alltså komma till oss men har redan berikat vårat liv i 6.5 vecka.

Haha lilla surgubben! Han suger alltid in underläppen när han sover.

Så det firade vi såklart idag med god mat. Underbar fredag med min bästa vän, bästa fästman och bästa älskade lilla unge.

  • Nära Vikingavägen , Gävle

Gillar

Kommentarer