VILKEN HELG!

Sån mysig helg vi har haft, hela familjen. Förra helgen blev ju lite sådär med tanke på Linus ryggskott så nu var det så mysigt att få ut och gå tillsammans och bara gosa och ha det kul denna helg!
Jag passade på att åka till gymmet på lördagsmorgonen. Jag körde ett benpass men lade även till lite latsdrag och baksida axlar då jag märker att de tar väldigt mycket stryk när jag bär Colin. Han väger liksom bara 6 kg nu så jag undrar hur det kommer bli längre fram, haha. Får försöka slänga in lite såna övningar ofta känner jag.


Kände mig riktigt glad och stark efteråt. Gud vad endorfiner gör en gott. Passade på att stanna och handla lite inför kvällen också!

När jag kom hem så klädde vi på oss och tog en promenad ned till Bomhus Centrum. Det var julmarknad där nere, det brukar tydligen vara det (?) men jag har missat det totalt. Kul att kolla in iallafall. Vi köpte ett lapptäcke till Colin med massor av mönster. Tanken är att ha det som en "lekfilt" :)


När vi kom ned till centrum så satte vi smillan i vagnen också så hon inte behövde strosa runt bland massa folk. Hon gillade det! :)

Vi fortsatte att gå runt ett tag, det var ju sådant härligt väder! Det var lite kallt men solen lös och gav lite värme.
På kvällen kom våra vänner Martin och Gabriella från Avesta och hälsade på. Vi var i Prag med dem i våras och hade inte setts sen dess tror jag förutom en snabbis, så det var härligt =) Collban hade svårt att komma till ro bara och det var nog första gången vi hört han skrika så länge haha. Till slut somnade han till i vagnen <3


Till förrätt åt vi skagenröra på surdegsbröd. Mums!

Idag vaknade vi upp till ännu en dag med sååånt härligt väder. Tror vi vaknade 09.30 och vi hade bestämt att vi skulle ut till bönan för att gå på julmarknaden där. Vi maxar verkligen med julmarknader känner jag haha ;)

En helt underbar dag! Vi köpte inte med oss något speciellt, två brödlimpor från Böna Café bara men är ändå så glad att vi åkte ut. Jag älskar havet och mår så bra av att vara nära det! Min och Linus dröm är att bo nära vattnet, men det lär ju dröja ett par år med tanke på mammapenningen, haha. Hur söt är inte Colin i sin outfit då? Så svårt att veta hur man ska klä tycker jag, då man helst inte ska ha dun under babyskyddet som jag förstått det? Istället jobbar vi med lager på lager. En body, en stickad kofta och ull-overall. Colin är inte speciellt varm av sig så det gick bra. Vi la på en stickad filt med!

Gillar

Kommentarer