VI VISSTE VAD VI GAV OSS IN PÅ

Men jisses vad tid och energi det tar för att pyssla om i nya huset. Det är jättekul, men det är också jättejobbigt. Inte just bara att vara där utan att vi inte är tillsammans hela familjen på ett kvalitet-sätt utan mer äter snabbt ihop , hinner knappt prata och så lämnas huset i kaos när L åker till huset, jag nattar C och försöker ta reda på kaoset hemma. Har varit glad de dagar ni då jag vaknat 5.15 av mig själv och kan städa och fixa innan jobbet så jag slipper ta den tiden av Colins tid sen. Just stressen över att vi inte är tillsammans och att tvätten växer och att radhuset är stökigt är värst för mig tror jag medan det värsta för L är att nya huset är långt ifrån ”klart” och att vi inte är ihop såklart.
Samtidigt så vet vi att det skulle vara tufft i två veckor och jag är s å å å glad att jag övertalade L att vi skulle försöka flytta in tidigare än den 13e som det var tänkt. Vi ska vara utflyttade den 16e nämligen, haha. Snart så är vi inflyttade och klara. Vi måste bara börja packa också.

Men, igår var jag och L och fixade i huset .
Camilla hämtade C från förskolan och när vi slutat jobbet åkte vi hem till dem för att äta pannkaka och ärtsoppa. Vi åkte till huset och camilla åkte hem till oss för att lägga C. Det är verkligen så galet uppskattat. Det blir ett bra flow för oss när vi får hålla på.
Mamma och Bosse kom förbi i huset med och hjälpte till. Nu är tapeterna uppe i alla 3 rum. Det har tagit tid för vi har saknat vissa tapeter med, ångesten när man köpt för snålt och så är det slut där vi köpt de . Så har vi inte hittat rätt batchnummer heller så det har blivit lite knivigt - men allt har löst sig då vi fått åkt iväg till Sandviken och Valbo för att köpa dem med rätt nummer. Så skönt!

Så nu väntar det att lägga golv i alla dem 3 rummen. Varför vi börjar med de är för att de är sovrummen och gästrummet. Vi kommer göra köket och vardagsrummet sen när vi flyttat in och fått lugnat ned oss lite .

Idag skulle Colin ha sovit hos sin mormor men då jag inte känner mig så pigg plus att jag kände mig lite halv efter att ha varit utan honom så beslöt jag mig för att han fick vara hemma. Så nu håller linus, Bosse och mamma på i huset och jag och lilleman är hemma och myser. Han har precis somnat så jag har satt mig ned i soffan med en påse popcorn och har fått strikta order om att ta det lugnt. Det är svårt för det kliar i fingrarna men vet att det är för mitt bästa.Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Om det bara är småmängder som fattas så kolla proverna om det är samma barch 😍 fast ni har löst det redan? Åh guld värt med så mycket hjälp, här kämpar sambon på själv när inte min pappa hjälper till lite 😅🙈
nouw.com/saynomore
wickanahlin
wickanahlin,
Ja vi löste det idag, åkte några mil till en annan butik och hittade sista rullen där. 😊 ja vi är verkligen lyckligt lottade ❤️
nouw.com/wickanahlin
Saynomore
Saynomore,
Åh vad bra att det löste sig 😍 ja det förstår jag 🥰
nouw.com/saynomore
IP: 82.99.3.229