VI KLARADE DET!

Alltså WOW.
Vi klarade det!!
Eller bebis klarade det. Och vi då. Tillsammans. Dreamteam.

Jag pratar såklart om att vi äntligen är förbi den magiska gränsen 22+0.
From denna vecka går det, med mycket hjälp, att rädda mini om han skulle titta ut. Förhoppningsvis så gör han ju inte det, utan stannar kvar och myser ett tag till i magen.
I lördags klev vi in i 22+0 och gjorde en high five, äntligen.

Såhär står det från www.barntotal.se

”Hudens pigment tillkommer och även om fostret ackumulerar kroppsfett så sitter huden löst, vilket ger fostret ett skrynkligt utseende. Det händer för att huden produceras snabbare än kroppsfettet. Fostret rör på fingrar, tår, ben och armar och det kan hända att kvinnan känner fosterrörelserna tydligt. Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler.
Om fostret föds nu finns det en liten chans att det överlever med kvalificerad experthjälp och chansen för överlevnad ökar nu för varje dag. ”

Så himla härligt! Detta har verkligen varit vårat största delmål och vi har sagt hela tiden att ”efter vecka 23 så kan vi slappna av”. Doooock känner jag att jag inte kan slappna av ännu, men ändå. Ett litet steg på vägen och vi har kommit förbi veckorna när vattnet gick förra gången, bara det är ju värt att dra en lättnadens suck för. Fan så skönt!
Nu ska jag våga börja handla lite saker. Även om allt kan hända så vill jag också försöka njuta litegrann ❤

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
💞💞💞
nouw.com/saynomore
IP: 82.99.3.229