VI BAKAR OCH MYSER

Gissa var jag började min dag? På sjukhuset! 😅 jag skrev ju igår att jag skulle tillbaka till spec tandvården och idag hjälpte de mig att få det mer rent. Nu ska det väl bli bra, tycker jag. Det känns ok iaf. 🙂
Jag åkte hem och jag och Colin började baka. Vi gjorde idag ett ”lantbröd” med rågsikt, Grahamsmjöl och vetemjöl. Det blev verkligen gott! Älskar att ha med collban i köket och jag tror han älskar det lika mycket också. Han blir så stolt när han kan hälla i ett dl mått med vetemjöl så han klappar händerna åt sig själv. Älskling.

Vi tog en vilostund efter lite lunch i magen och jag passar verkligen på att vila då jag med. Vi sov i 2h sen fortsatte vi att busa och mysa här hemma. Jag hade ett läkarbesök och då kom L hem. Sen for jag iväg till Brynässalongen för att fixa mina naglar hos Ebba! Alltså hon är bäst. Jag har inte fixat dem på 7v för tiden har inte riktigt funnits men de har liksom varit fräscha ändå. Så tacksam. Det känns så skönt med nya fina nu.

Jag åkte sen till maxi för att hämta upp mat som vi beställt online. Åh vad jag älskar onlinehandling. Det spar så mycket tid.
När jag kom hem hade linus gjort mat, det händer vääääldigt sällan😅 vilken lyx att sätta sig framför ett dukat bord efter att jag lagt Colin. 😘

Någon ville gå ut😅

Fick hem ett trevligt bud från Eucerin med. Nu är vi kittade inför sommaren med solskydd!

Gillar

Kommentarer