VEM ÄR JAG ENS?

Hej finisar,

Hoppas ni mår bra?

Jag mår bra, jag är lite trött bara men antar att det är vanligt.
Jag har inte varit så trött tidigare i graviditeten men denna vecka har verkligen varit hemsk. Jag har somnat varje dag efter jobbet och igår somnade jag sittande i soffan på altan. Helt sjukt, vem är jag? Jag har ALDRIG somnat sådär. Och varit såhär trött efter jobbet. Linus blir lika förvånad varje gång jag somnar och jag med haha!

Vi började packa en del igår men känner oss fortfarande inte klara. Vi är så dryg när vi ska packa eller göra saker som är ”tråkiga”. Helt plötsligt är det relevant att ringa telenor och prata i en timme, eller att städa bilen eller att diska 😉
Men jag tvättade upp några extra klänningar i alla fall så får man slänga ned det nödvändigaste sen.

Imorse vaknade jag 04.30 av att mini var vaken. Så konstigt, från att förra helgen inte känna någonting måste han ha vänt sig igen nu för nu är han så aktiv? Han verkar dock ha bytt rörelsemönster. Tidigare har han varit aktiv så fort jag har ätit och lutar mig tillbaka. Men nu är det på tidig morgon och innan varje gång jag ska äta istället. Lika mysigt det, att få känna lite olika på dagen 😊
Idag hade jag haft en tanke att sluta lite tidigare då jag har jobbat in flera timmar denna vecka, men vi är fortfarande kort om folk så jag slutar 16 som vanligt. Jag är själv på kontoret (servicecenter) idag då mina två kollegor är hemma. Så himla tyst här idag!
Limpan slutar 11.20! SÅN LYX för han. Det är han värd 😊

Det blir inte så mycket mer än så idag, bara jobba och packa. Eventuellt städa lite så att det känns fräscht och fint när man kommer hem.


På tal och fräscht och fint, har ni sett denna termos från Twistshake? Jag har ju ett samarbete med dem även denna gravididtet och det känns väldigt fint. Jag väljer samarbeten efter personlig kontakt, det är viktigt för mig och att jag kan stå för produkterna. 
Med koden ”wickanahlin” får ni 20% på pärlemo sortimentet och pastell sortimentet. Med samma kod får ni även 60% rabatt på neon utförsäljningen.
Happy shopping!

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Hej! Tänkte maila dig om nedan men hittade inte din adress. Hoppas det är ok att skriver här ist 😊

Nu har vi växlat upp rean rejält på vår utförsäljning av all inredning!!!
Handla varor till ett värde av minst 3000 kr och du får hela 70% rabatt! Kod:70off
Du betalar alltså bara från 900 kr för en massa fint! 😊
Vill du handla för valfritt orderbelopp så får du 50% rabatt! Kod: Totalsale

Studioatelier.se

Hälsningar,
Hanna
studioatelier.se
wickanahlin
wickanahlin,
hej 😊 ok. men vrf ska jag ha detta mail ens?
nouw.com/wickanahlin