VECKANS LÄSKIGASTE

Veckans mående:

I stort sett helt okej. Jag är väldigt trött nu då jag sover dåligt på nätterna. Jag är uppe minst 3-4 ggr och varje gång tar det ett tag att somna om. Vaknar ofta vid 4 och tänker ”ska jag gå upp nu?”
Illamåendet har kommit tillbaka men på kvällarna. Jag har läst att det är ganska vanligt att få tillbaka symptomen man hade i början av graviditeten i slutet 🙂

Magen växer väldigt mycket! Så mysigt tycker jag. Nu börjar man se att det är en gravidkula ❤️

Kort och gott så känner jag att sjukskrivningen gjorde mig gott och jag är glad att min läkare tog mina symptom på allvar. Synbortfallen är dock kvar, men inte alls lika mycket som förr! :) 


Veckans fundering:

Vart är det där gravidglowet alla snackar om?

Veckans läskigaste:
Utan tvekan besöket på sjukhuset i fredags. Oj så mycket tankar som hann flyga igenom huvudet. 😭
Och smillas operation hos vetrinären. Vilken orolig-vecka-deluxe det har varit.

Veckans craving:
Haha denna vecka har det blivit mycket pepsi max och räksallad. Alltså mums, det är ju så gott. Det får gärna vara en citronskiva i pepsin också. Ännu godare!

Veckans inköp:
Har inte köpt något speciellt till bebis denna vecka. Vi fick däremot världens gulligaste av jessica och viktor till mini. En regnbågsbody. På riktigt, hur passande och hur gulligt?

Däremot har vi köpt en del till hemmet, speciellt virke hehe. Vi håller på med förrådet fortfarande. Är nog klar idag. Ska visa er senare.


Veckans bästa:
Att jag tog min oro på allvar.Att få se att hjärtat slog på lilla mini. Så himla skönt att få slappna av.

Måste nog också säga psykolog besöket! Så glad att jag tog tag i det också. Precis nu fick jag en stenhård spark av mini, han håller nog med mig!

Veckans mysigaste:
Vår träff i Uppsala igår med våra härliga vänner. Så mysigt att få kramas med dem och lilla Melinda igen ❤️ berättar mer om det i ett senare inlägg!

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229