VAB OCH SJUKSTUGA

Ja den fortsätter ju här hemma, sjukstugan. Den går bara runt runt runt och jag önskar så att min lilla kille får bli frisk snart. Dels såklart för att han inte ska va sjuk längre men också för att vi föräldrar blir smittade heeeela tiden haha.
Jag har varit frisk i tre dagar och nu idag vaknade jag med ont i halsen och hosta igen. Colin var feberfri under dagen men på kvällen hade han 39 grader igen och hosta.

Det är ändå så fint att så många förstår och hjälper oss. Tror alla nämnt att ”såhär är första åren på förskola” men det är ju lite tråkigt att vara sjuk konstant.. och en köksrenovering / hall renovering / vardagsrumsrenovering på det haha. Jaja, jag ska inte klaga. Vi har det så mysigt i vilket fall . Nu på kvällen fick vi middag hos svärmor och det är skönt att få slippa hålla på i köket. När vi kom hem så tog jag och Colin en lång dusch. Så härligt att vi har en dubbeldusch och han kan sitta och plaska och leka under tiden. ❤️

Nu har jag precis nattat Colin. Vi skippade vällingen idag då han hostat upp den direkt i vilket fall. Istället blev det en gröt till kvällis och nu sover han medan Bosse och Linus håller på och sätter upp reglar i taket.

Gillar

Kommentarer