UTOMHUSKALAS

Idag fyller min kära bror år och eftersom tiderna är som dem är just nu så styrde vi en kalas utomhus för bara familjen. Det var så mysigt att träffas lite och att äta gott tillsammans!
Colin var överlycklig och man börjar verkligen märka att han förstår var han är.. han gråter ju alltid så fort vi cyklar förbi mormor och lillmorfar och idag när vi var hos mormor ville han bara till ”gu-gung” vilket är lekparken som ligger precis ovanför deras gård. Men efter ett tag nöjde han sig med trehjulingen, bollar och leksaker på gården.

Vi hade iaf en mysig stund ute tillsammans hela familjen. Vi åt lite plock, lasagne och min ”midsommartårta” till efterrätt. Vi har ju haft en kille som är så kräsen i mat och allt är ”blä” så gissa förvåningen när han sa ”mmmmm” till lasagne och åt hela portionen utan problem. Jag snodde med mig en matlåda så får vi se hur länge det håller i sig 😂

Vi fick en hel del efterrätt kvar som vi gick över med till linus mormor och morfar efteråt. Så tacksamt att ha familjen så nära.

Gillar

Kommentarer