UPPSALA DAG 9.

I 9 hela dagar har vi varit här nu. Tiden går fort, samtidigt inte. Det är en konstig känsla.
Jag vaknade så trött idag. Jag var nog lite tom efter gårdagen, den innehöll så himla mycket kärlek och prat överallt, och när man knappt använt hjärnan de senaste dagarna så vaknade man liksom tom. Konstigt det med. 

Idag var våra fina vänner Rasmus och Emelie här. Tänk vilken tur vi har som har alla dessa magiska människor runt omkring oss som kommer hit och hälsar på ❤️ Vi hade så trevligt. Vi lunchade på stan och åkte sen till Gränby för att köpa lite saker till bebbe. Som jag sagt tidigare har vi varit så nervösa för att köpa saker men jag vill verkligen ha med mig något till Åbo för att kunna få bebbe att knyta sig an till något.

Vi köpte en body i strl 44. Vi vet att den kommer vara för stor men den i strl 38 kändes så himla liten, hehe . Bättre att bebbe får växa i kanske. Vi köpte även en liten mössa (ser ni på riktigt hur liten den är?????) och en filt som vi kan gosa in bebbe i. ❤️
Vi ska tvätta allting imorgon så det är rent och fint. Så sjukt ändå, dessa kläder är verkligen så små men kommer att vara för stora för vår lilla..

De åkte vi halv sex och jag däckade på sängen. Så himla trött, känns som jag håller på att bli sjuk. Jag ser verkligen förstörd ut.
Jag försöker att alltid vara stark och att inte bryta ihop men idag har varit en riktigt jobbig dag. Tankarna är någonannanstans och jag känner mig bara ledsen. ❤️ jag tror det är för att man inte har någon aning. Om någonting. Att man alltid tar nya tag för nästa motgång. Och så vidare.

Min fina Carro skrev sen "jag går från stan nu, möt mig vid gatan" så vi gick ut och tog lite luft. Hon blev kvar här någon dag till vilket betyder att vi kan träffas mer. Hon hade köpt en present åt bebbe. Hennes Saga har likadana. Jag längtar tills vi träffas med de små och de får ha dem på sig hehe ❤️ hon är verkligen så fin, Carro. Ett hjärta av guld.

Nu på kvällen har jag gjort lite grönsaker och dipp och kollar på serier. Jag misstänker att jag börjar bli sjuk då jag känner mig såhär låg. Men hoppas såklart inte. Ska försöka sova snart så jag får några timmar sömn. Kl står på 03 inatt och det borde vara sista natten jag behöver ta antibiotika .

Ha en fin kväll.
Kärlek.

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

mmalls
mmalls,
Min tjej föddes i vecka 39+4, hon var 48 lång och vägde 3018 gram. Storlek 44 för för stort för henne 🌸💕
nouw.com/mmalls
wickanahlin
wickanahlin,
Haha ja du ser! Det kommer nog ta ett bra tag innan vår lilla kan ha den 🙊 Får köpa mindre sen 🙂❤️
nouw.com/wickanahlin
IP: 82.99.3.229