UNDERBARA HELG.

Jag och L har verkligen haft en fin helg tillsammans. Gud, jag älskar den killen av hela mitt hjärta men det vet ni sedan länge.
I fredags efter att jag slutat jobbet så åkte jag och fyllde på mina fransar. L hämtade mig sedan och efter det vankades middag hos världens bästa grannar. Tacos stod på menyn följt av en liten ostbricka, vin och spel. Tänk va livet är fint, jag har fått en sån fin vän i Viktoria och tänk att vi kanske inte skulle träffats om de inte flyttade breve oss.
Igår var vi segstartade, jag passade grannarnas barn och Linus var på innebandy match. På kvällen vankades ännu en taco-kväll men då hos Linus pappa. Vi hade det suuuuper trevligt som vanligt. Det avslutades med Harrys och massa massa dans tills de stängde och kvällen blev lite oklar haha.

Idag har vi bara myst. Jag och L tog en prommis imorse, sen skulle jag träna då Linus spelade match men följde med och kollade. Han är så duktig min man ❤️ sedan en lugn kväll bara, vi har ätit en mys middag o tagit en till prommis ❤️

Bjuder på en snap-bild. Älskar denna helg!

Gillar

Kommentarer