UNDERBAR MIDSOMMAR.

Camilla fixade jello-shots och lite plock på torsdagen när vi kom upp! 🙂 då blev det grillat och spelkväll.


Hej fina,
Hur är allt?
Vi har haft en magisk midsommar. En typisk idyll midsommar skulle jag säga, det man liksom vill ha. Stuga, vatten, underbart god mat, härliga människor, blomplockning och femkamp där jag satt som åskådare såklart, men lika roligt för det. ❤️
Vi skulle stanna lite längre, iaf till imorgon, men vädret var dåligt , Linus hade ont i ryggen och jag hade väldigt ont i magen. Så vi åkte hem. Nu ångrar jag mig dock, haha. Jag är så uttråkad i hemma. 🙃 Vi får se vad vi ska göra, jag önskar en filmkväll.


Eftersom jag inte får gå eller anstränga mig så brummade jag och Linus fyrhjuling till stället där de skulle plocka blommor. Väl framme åt vi lite plock och de mös med skumpa och jag med min Sprite, haha! Väl hemma blev det vila ett tag innan maten, jag har haft väldigt ont de senaste och varit på sjukhuset ganska mycket. Idag går vi in i v 21 och det är alltså 2 veckor kvar tills jag troligtvis blir inlagd. Sjukt!

Min fina blompojke. 😍

Kolla in denna mat. Alltså wow, det var så gott. det ÄR så gott! Man tröttnar ju liksom aldrig på det 🤗 här fanns allt för alla, veganer som köttisar! Vi var totalt 14 pers så det var myyyycket mat och mycket blev kvar. Perfekt frukost idag ;-)

Jag och limpan styrde ihop två tårtor. En med digestive/smör botten, karmalliserad mjölk, grädde, jordgubbar och Daim. En med marängbottnar varvat med limecurd, vitchokladmousse toppat med grädde, jordgubbar och Daim!

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer