THERE WILL BE NO WHITE FLAG

​Har världens finaste kläder på mig. Jag går i de hela tiden! Från trainingforpregnant 🙂

Ni vet den låten med Dido, white flag. Dessa meningar har etsat sig fast hos oss och det är ju så det är. Vi kämpar på.
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be.

Igår hade vi ett besök på sjukhuset igen. Vet faktiskt inte vilken gång i ordningen det är men det är så skönt att få åka dit. Oftast. Igår var ett bra besök och vi träffade en bra läkare. Lämnar inte ut namn här på bloggen men det var en kvinnlig läkare som nog var den bästa vi träffat. Vi var oroliga först då vi alltid får olika läkare som inte verkar läsa min journal och vi får berätta historien varje gång. Läkaren igår var påläst och kändes trygg. Vi fick se bebisen röra sig (som tusan). De har sagt att bebbe kommer ha svårt att röra sig pga dåligt med fostervatten men den levde verkligen rövare där inne, helt sjukt 🙂 så fint att se. Tog tag i Linus hand och Blev alldeles tårögd. Tycker det är så läskigt att den är så stor och att den rör sig men att jag inte känner riktigt än. Ni som varit gravida förstår kanske känslan. Jag har moderkakan i framvägg så det plus avsaknad av fostervatten ställer till det, såklart. Men jag är snart i v22 och jag vill känna, haha. 🙂🙊De mätte bebbe och nu väger han/hon ca 400 gram. Coolt!

Men det bästa av allt var att de äntligen hittade tre små fickor med fostervatten. Normalt är, vad hon sa, ca 20mm och vi hittade tre fickor med 6mm. Alltså, långt bort från normalt men så jävla skönt att se lite. Att veta att de produceras mer. Bebbe låg med ryggen ner så det är svårt att veta om det kommer att stanna eller om den bara täppte över hålet. Vi har en ny tid inbokad nästa fredag (sen Uppsala tisdagen efter) och då får vi se om det fortfarande är tomt eller påfyllt litegrann. Jag vågar inte hoppas för jag är rädd att bli besviken. Men att glädjas kan man alltid göra.
Det var ett skönt besök, ett tydligt besök, vi fick svar på alla frågor och vi båda gick med ett leende från doktorn. Så underbart. 🙂


Kram


  • Nära Söderhamn

Gillar

Kommentarer