SUNDAY WALK.

Vet ni.
Det är så himla viktigt att lyssna på kroppen. Igår kände jag verkligen att det tog stopp och jag var såå trött i huvudet men inte i kroppen. Jag åkte och tränade direkt för jag visste att jag behövde det. Jag känner mig själv och min kropp väldigt bra och vet vad den behöver. Jag behövde få av mig känslan av en stressig dag på jobb och bara fokusera på välmående. Vilken fest det blev. Endorfinerna sprutade! Jag gjorde PB i militärpress, i bänken och bara var allmänt glad. Vad skönt det är!

Idag däremot kände jag mig inte lika pigg. Trött efter en intensiv jobbvecka blandat med mycket träning och jag ville bara ha en dag hemma. Därför hade jag det.
Jag har lagat matlådor för veckan,gått en prommis på 7 km runt rudsjön och i skogarna, ätit MAX med L (herre va gott!) och bara njutit av att göra vad jag känner för.
Vi lagar alltid mat på söndagar inför veckan och denna vecka blir det flygande Jakob med blomkålsris och sedan en liten gryta med grytbitar, grönsaker och massor med lagerblad. Gottis!

Gillar

Kommentarer