STUGMYS

Vi åkte upp till stugan i onsdags. Vi kände båda för att komma iväg lite och det gäller ju att försöka njuta så gott det går just nu. Det har varit sjukt varmt och strålande sol varje dag, jag har fått satt mig i skuggan några ggr så jag inte dör av hetta haha. Är så avundsjuk på alla som kan bada!! 😍

Linus mormor och morfar kom i torsdags och mina föräldrar kom upp i fredags. Svärmor fyllde år igår så de hade 50års fest här🙂 jättetrevligt! Älskar ❤️ Mexikanskt tema var det så det serverades tacos och massa gott. Jag och Linus styrde en femkamp så jag var en sittande domare. Gud vad jag älskar att styra lekar haha! Så kul!
Verkligen skönt att fly vardagen lite även om det är sjukt jobbigt när man tänker på allting. Vi åker hem idag och detta är sista veckan hemma, så vi planerar att försöka göra så mycket vi kan efter mina "ordinationer". Det är ju inte så mycket vi kan göra men att grilla med vänner hemma och att mysa lite i stugan är typ det jag behöver. Så tacksam för Linus och för alla runtomkring , att ett sms med "hej hur är det" eller "hej ska vi ses" gör typ det mesta bra igen. För stunden.

  • Nära Söderhamn

Gillar

Kommentarer

heyagnes
heyagnes,
Ser verkligen hur mysigt ut som helst!
nouw.com/heyagnes
IP: 82.99.3.229