STOLT MAMMA OCH PAPPA

Idag vaknade Colin vid 06. Jag gick till ”kontoret” hemma och jobbade direkt. Tycker det är skönt att köra igång direkt på morgonen och sen så äta frukost på jobb-rasten istället.
Vid 15 stängde jag ned datorn och tog en friskvårdstimme och tog med grabbarna ut och cyklade. Colin älskar ju sin cykelvagn som vi köpte och satt snällt. Vi cyklade en bra bit och när vi kom hem så lekte vi ute i gården lite. Vi matade fåglarna och jag och L mätte staket. Vi ska göra ett nu och under cykelturen så fick vi lite inspo. Vi fick även ett väldigt bra pris på ribbor så vi är taggade att köra igång. Egentligen borde vi kanske fokusera på att få upp listerna i köket men nu springer Colin gärna ut från gården så vi vill kunna ha det lite safe iallafall.

Vid 17 kom världens bästa lillmorfar, Bosse, för att passa Colin. vi skulle på vårat absolut första utvecklingssamtal med lilleman. Det var så himla roligt att höra hur han är på förskolan och allt bus han hittar på. Att han älskar att leka med vatten, läsa böcker och att lägga pussel. Det har vi ju märkt av hemma med men roligt att höra. Mest chockad blev vi nog över att när han ska sova så går han rakt in i vilorummet och lägger sig och somnar direkt och sover 3h, haha skulle aldrig hända här hemma😂
Är så stolt över den här lilla killen så jag spricker❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229