STADIUM OUTLET , HÄNG MED IDA

Men alltså wow! Jag är typ frälst i denna lunchen 🙂 det är nobles chicken, äpple, lätt creme fraiche och curry som jag gjort till en röra. Till det sallad och vitlökskrutonger. 🙂 jättegott och snabbt tillagat. Jag räknade ihop röran snabbt på lifesum och det blev ca 200 kcal för er som räknar. Plus sallad osv då. Men så gott! Har ni provat nobles? Om inte - gör det. Ni hittar det på proteinbolaget , länk HÄR? Ni vet ju om att ange koden ”PBWICKANAHLIN” för 10-20% rabatt.

Så hur har er dag varit? Min har varit helt okej. Jag började dagen med en pw i kylan. Jisses, det var typ -10 här idag? Skönt att vi snart byter ut det mot +30 minst🙈 jag älskar verkligen promenader. Det känns skonsamt för kroppen och huvudet. Gillar att ha en podcast i lurarna och sedan bara ”vara med” i den.  sen kom Ida förbi och hämtade upp mig. Vi åkte till stadium outlet för att shoppa lite nya träningskläder till henne. Alltså så kul! Jag älskar att shoppa träningskläder och speciellt med en härlig vän som alltid får mig att skratta. 

När limpan kom hem kikade vi på vår nya serie, black mirror, himla bra. Den är dock osammanhängande men på ett sammanhängande sätt? Alltså så konstigt att förklara hehe. Varje avsnitt är som en ny serie?
vi avslutade kvällen med en pw och en kopp te hos svärmor. Så skön onsdag. Nu börjar verkligen nedräkningen till semestern. 😀 vi kommer ha det helt underbart!

Gillar

Kommentarer