So. Let's try another one.

Hej Hjärtan, Hur är allt?

Med mig är det superbra. Jag har semester!! (!!!) Det känns helt underbart, även om jag önskar att min L även hade semester med mig. Men vi har en vecka ihop nästa vecka, så då ska vi mysa ordentligt.

Så, okej. Det blev ett bloggbyte. Varför? För att jag på riktigt inte förstår blogg.se nya mobilapp och för att jag har känt mig trött väldigt länge på blogg.se. Det kanske har märkts av, då mina skrivkramper har väldigt påtagliga ;) Känner mig otroligt positiv till nouw.com och jag hoppas att den känslan håller i sig.

Det har varit ett tag sen jag skrev på min tidigare blogg och från dess har det väl inte hänt sådär supermycket. Jag har sagt upp mig på FOREX och väntar nya utmaningar from den 1 augusti. Då väntas systembolaget. Jag ser fram emot det så otroligt mycket, bättre tider, bättre lön och bara det ökar välmående nå grovt för mig. Vill egentligen bara att tiden skall gå samtidigt som jag vill att tiden ska stanna ett litet tag till =)

Nu ska jag sätta på en serie och äta en smoothiebowl, denna goding åt jag till frukost med och oh my. Det är seriöst det godaste jag vet, tröttnar aldrig =) Kan äta det till frukost, mellis, lunch och middag. =)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229