SLITEN TJEJ

Igår var min första dag som mammaledig ENSAM! Linus började att jobba igår och jag vet inte vem utav oss som var tröttast på kvällen haha.
Jag och Colin gjorde morgon runt halv 7-7. Vi vaknade av att limpan härjade ute i köket ;) skönt ändå att komma upp i hyfsad tid. Längtar tills vi kommer in i skapliga rutiner, tror faktiskt det blir lättare nu när Linus jobbar.

Efter matning och frukost så tog vi en promenad och mötte upp min pappa efter några km så gick vi några km till. Sedan hem och mös i soffan!


Fick galet mycket dm igår på min instagram att folk tyckte att jag och pappa var lika! Vad tycker ni?😊

Sen åkte jag till min bästa Kim och fixade fransarna. Denna gången var jag sugen på volymfransar då jag;

1. Inte orkar sminka mig varje dag.
2. Behöver se lite fräschare ut än vad jag känner mig haha. För visst gör fransar mycket!

Kim är verkligen helt otroligt duktig. Jag har gått till henne både när jag gjort förlängning, färgat fransar och lash lift. Har ni provat något utav det? Hon gör bryn också samt spraytan och DET vill jag prova någon gång. Har aldrig gjort det!
Kim håller hus på studio Q och ni bokar här 🙂 jag ska försöka ta mig iväg regelbundet och göra fransarna nu. På hösten är jag verkligen ett trött och ”glåmigt” ansikte och att piffa till det lite bara med detta simpla är ju super.

Hem och mötte upp en trött Linus som varit med en busig Colin och var heeelt slut 😂 när jag ringde han påväg hem sa han ”faaan jag har precis fått han lugn och tänkte sova” 😂

Idag har vi varit hos bvc. Alltså Colin växer på såå himla bra nu.
3920 gram och 55 cm lång. 330 gram i ökning även denna vecka! 🙂 vi tog även första vaccinet mot rota och det togs via munnen, skönt. Jag bävar verkligen för när vi ska ta sprutorna! Jag hatar sprutor. Är inte rädd. Men gillar det inte bara! Den värsta sprutan jag tagit är typ kortisonsprutorna jag fått tagit innan förlossningen för bebisens lungor.

Gillar verkligen vår bvc sköterska dock och blev lite ledsen idag när hon sa att hon ska sluta så nästa vecka träffar vi en ny. Spännande!

  • Nära Unnamed Road, Gävle

Gillar

Kommentarer

Sabina
,
Går ni på Capio? Anna? Vi har/hade henne. Blev också så ledsen när hon sa att hon skulle sluta 😔 Vet inte hur många olika vi har haft som bvc sköterska där, alla slutar tillslut 😔
wickanahlin
wickanahlin,
Jaa vi går på capio och hade Anna 😟 så tråkigt, jag gillade henne. Skulle få någon Margareta nu.. åh vad tråkigt ! Det är lika med sköterskor där har jag hört. 😫
nouw.com/wickanahlin
Sabina
IP: 82.99.3.229