SKÄRPNING

Varannan dag inlägg, det gillar vi inte eller hur?🙊 jag vet inte om det är så intressant att läsa bara? Tycker ni? Är det något speciellt ni vill läsa?

Igår var BVC hemma hos oss för första gången. Vi var nervösa innan, vet inte varför men ville veta om han hade gått upp i vikt som vi ska då det var 6 dagar sedan vi vägde senast.
Jag visste inte om man skulle bjuda på fika eller inte så slängde ihop några dadelbollar. När hon plingade på blev jag så stressad så jag glömde bort att bjuda. Bra Wickan! Typiskt mig.


Colin sover mycket på dagarna men på mornarna och kvällarna är han gärna vaken. Det är precis samma rytm som i magen!
Han har börjat bli lite mer hungrig och det märks framförallt på nätterna, då vill han ha mer. Vi fick ok från bvc att ge mer ersättning, så länge han är nöjd. Det är han som styr 🙂

Ibland är han vaken på dagarna, eller ja, han är ju vaken när han äter och så men somnar gärna om haha.
Då brukar vi hänga i gymmet! Vi valde mellan ett ”fint” eller ett med färger och är glad att vi valde det sista .


Smilla är ju verkligen så kär i Colin. Ibland säger vi ifrån för jag vill inte gärna att hon är i ansiktet på honom, men så fort han skriker så springer hon till honom och bär vi honom till skötbordet följer hon efter haha. Ligger vi i gymmet vill hon vara nära. Hon är så snäll 🙂

Igår var jag på fyshuset och körde ett salsationpass på kvällen. Så himla roligt med dans !

Imorse startade vi dagen med en långpromenad med Linus mamma. Så härligt väder ute men det blåser väldigt mycket! Så svårt att veta hur man ska ha det i vagnen tycker jag. Nu har vi ull under och sedan en filt och locket. Han känns bra så det är huvudsaken kanske. Vill inte att han ska bli kall eller varm 🙂 vi gick 6km och det var en perfekt start på dagen.
Så himla roligt när vi gick runt så var det flera som hade ställt ut äpplen från deras äppelträd och skrivit ”varsågoda”. Älskar äpplen!

Nu vaknar Colin, dags för mat! Ciao!

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Vart är babygymmet ifrån?
wickanahlin
wickanahlin,
Hej! Det är från jollyroom , tror det kostade 199 🙂
nouw.com/wickanahlin