SJUKSTUGA DELUXE

Åh här har vi fortfarande sjukstuga. Jag blev ju förkyld förra onsdagen och är det än (?!) och Colin har blivit smittad och har nu 39 grader feber. För mig känns det som att det tagit om. Linus har blivit sjuk med. Och det har varit så tufft när vi båda mår bajs. Igår lånade mamma Colin i 1.5h så att vi kunde sova. Verkligen tacksam!

Idag mådde jag bättre efter lite Alvedon och Colin var speedy Gonzales så vi började att baka bullar följt av chokladbollar. Han älskar ju att sitta med i köket och jag älskar att han vill vara med. Idag blev han lite sur när han inte fick äta bara jäst dock, haha.
Han fick hoppa i diskhon sen och skölja av sig medan vi väntade på att bullarna skulle jäsa.
Sen gick vi och la oss alla tre och sov i två timmar, finns det något skönare när lilleman bestämmer sig för att ta en lång nap när man själv mår piss? Nej!

Gud jag har verkligen aldrig varit såhär sjuk så ofta som jag är nu. Inte Linus heller. De här förskolebakterierna.. Jag tycker det är så jobbigt! Speciellt när jag börjat nytt jobb och behöver vara hemma. Det gör lite extra ont för jag längtar ju dit.

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Krya på er!
nouw.com/artist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229