SJUKHUSBESÖK.

(Samarbete med Trainingforpregnant 🙂 (Klick!!)

Till alla moms (to-be eller bara ni som är!) ni måååste prova dessa kläder från training for pregnant. Jag älskar dem. De sitter som ett smäck. Har på mig deras träningsleggins, Linne och den härliga tunna jackan här. Den är nog min favorit. Har länge velat ha en sådan härlig jacka som är skön över magen och kroppen. 🙂

Byxorna går långt över magen och är riktigt bekväma. De trycker inte hårt över magen utan är riktigt följsamma. Linnet har snyggt mesh-liknande material på övre ryggen. Älskar de små detaljerna. Här hittar ni dem!

 
Jag bara önskar så mycket att jag kunde ha fortsatt min träning genom graviditeten. Jag älskar att träna. Jag saknar fyshuset så otroligt mycket och har seriöst bett min sambo ta bild på hur det ser ut på gymmet nu haha. Har inte varit på gymmet idag på SEX veckor. Det är helt sjukt, har sedan jag började min viktresa inte haft något uppehåll förutom när jag varit sjuk. Nu är jag beordrad att vila... i några månader till! 

Idag var vi på sjukhuset igen. Jag ringde dit i torsdags bara för att jag var orolig. Vi skulle få ha väntat till fredag annars och det kändes alldeles för långt. Så, vi fick en tid idag. Jag var faktiskt lite rädd innan då jag haft en jobbig helg med smärta, sjuklig trötthet och har känt att jag läcker väldigt mycket så jag trodde att vi skulle få jobbiga besked.
Vi är alltid tidiga på sjukhuset trots att vi alltid får vänta 15-20 minuter på våran tid, så väntan idag var så jobbig. Besöket tog fem minuter. Hjärtat slog, organen såg bra ut, magsäcken och urinblåsan likaså. Läkaren hittade faktiskt en ficka med 6mm vatten och sen... en med 20mm. ❤️ Linus sitter alltid nära mig och vi båda grabbade varandras händer hårt och jag kände verkligen mig lycklig. För första gången den här jobbiga perioden var jag lycklig. Att vi får se att bebbe har lite fostervatten kring sig och att de äntligen börjar finna mätbar vätska.
En djupaste ficka på 2cm räknas in som normalt vad vi förstått. 🙂 det är ju väldigt tomt i övrigt men att hitta små fickor gör oss överväldigade av lycka. Gud. Jag gråter när jag tänker på det ❤️

Nu har vi tid igen på fredag och jag är så rädd samtidigt som jag är glad. Jag vågar liksom inte hoppas på för mycket samtidigt som jag vill försöka hoppas. Denna balansgång är vidrig men jag är så tacksam för att bebbe är så himla stark och kämpar på tillsammans med oss, dreamteam. Kommer ihåg för 6v sen när vattnet gick och vi kände "fan det är hela sex veckor kvar tills vi får hjälp" och nu är det bara en vecka kvar tills vi får hjälp av akademiska. Tiden går fort, men livet står just nu på paus.

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229