SÅ PIRRIGT !!!!

Såhär nöjd är den här lilla killen nu föööör:

Vi får åka hem!
Inatt har colinhaft ekg på sig hela natten för den sista obligatoriska kontrollen. Vi har fört protokoll för allt vi har gjort. Varje blöjbyte , amning, lyftning osv för att läkarna ska se att det är därför pulsen går upp eller ned. Känns jättebra och vi var såå spända inatt. 

Nu har dem precis rondat och berättat att vi får åka hem på permission över natten om vi vill. Well, yaaah! De skulle ta av proben (som mäter saturation samt puls) idag och över natten men sa att antingen får vi vara kvar en dag utan övervakning eller så får vi åka hem på samma villkor och sedan välja om vi vill sova här inatt eller inte.

Vi har inte bestämt om vi ska sova här inatt eller inte men vi har iallafall bestämt att vi ska åka hem över dagen. Åh, hem 😍 hur galet ?? 

Tänk att vi ska få gå ut tillsammans utanför sjukhusets dörrar för första gången idag. Vilken lycka ❤️ började gråta när läkaren sa att han är redo och att allting ser så bra ut och att han är så stark. 

Han har börjat äta var tredje timme nu istället och äter nu 60ml var tredje timme utöver det som kommer från amningen. Det är lite tufft för magen än för han, men han är så duktig som gör såna framsteg!

  • Nära Norrtull, Gävle

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Åh vilka rysningar jag fick! 😭😍 Så himla skönt att det går så bra! 😍 Lycka till med hemfärd och på pemis! 🍀
nouw.com/saynomore
Faronsson
Faronsson,
Men vad mysigt! Blir helt varm i kroppen av att läsa dina rader. Ta hand om er!😍💖
nouw.com/faronsson