RIKTIGT KAOS!

Gissa om det var skönt att sova ut imorse? Vi blev barnfria igår då mamma och Bosse ville låna Colin över natten och vi sov till 10. Vi la oss strax innan 23 så vi fick väldigt många timmar sömn. Så välbehövligt!

Ni vet när man renoverar så blir ett rum bra men typ resten Av huset kaos? Där har vi varit nu. Gud, alla rum har verkligen varit kaos kaos kaos men mest är tvättstugan och garaget (ni vet... dem man kan stänga för och glömma bort typ..)

Så igår tog vi tag i tvättstugan. Titta vilken skillnad!
Vi tog ut vår diskmaskin som vi haft temporärt sen vi flyttade in (det fanns ingen i huset då), röjde undan och satte upp mer hyllor i skrubben.

Så när Colin kom hem idag kände vi oss pigga och fräscha och påbörjade nästa projekt.. garaget 😂 skäms så mycket för att lägga upp detta haha, det är verkligen inte likt oss men som sagt.. vi har renoverat badrum, hall, kök, vardagsrum och tre sovrum på fyra månader och det har varit kaos bara..

Colin satt och tittade på i cykelvagnen. Det är bästa köpet!

Medan vi höll på och rensa ut hittade Colin sin gåstol. Jag passade på att röja lite i häckarna på baksidan också!

Sen tog vi en cykeltur..

Till pizzerian och åt pizza till lördagsmiddag! Så gott!

Och sen cyklade vi vidare till Tommy och Laila. Vi hängde utomhus, såklart och sa hej och lämnade en drinkvagn i mässing. Jag och Linus älskar den men det går inte att ha den med Colin, och säkert inte med lillan heller 😂

Och sen blev det godispaus hemma i kvällssolen. Nu har jag precis nattat Colin och vi ska väl fortsätta röja!

Gillar

Kommentarer