RENOVERING DAG 2

Imorse så vaknade vi pigga runt 07. Antar att vi fick våra timmar sömn som vi behöver OCH sammanhängande då Colin sov hos farmor och lillfarfar ❤️så himla underbart att få sova en natt utan sjuttioelva uppvak och även att få kunna köra på i vår takt igår kväll.

Så när vi vaknade imorse röjde vi upp här hemma i radhuset och sen lagade jag mat som vi kunde ha till lunch. Gjorde en kyckling-curry-mango chutney gratäng. As god, även om det tog någon timme tills vi smakade.

Sen åkte vi till linus jobb för att hämta lite mer maskiner som vi behöver till rusten.
vidare till huset där jag började slipa och måla dörrfoder och linus slipade bort spacklet i sovrum 1. Camilla kom förbi med Colin så han sov en stund ute och sen kom Bosse med och skulle vara med hela dagen för att hjälpa oss.
När Colin vaknade åkte han och jag hem och lekte ett tag och sen somnade han igen. Så konstigt, han hade bara varit vaken en timme typ men var väl trött igen för han sov 1.5 till!

Mamma kom förbi och hämtade grytan och ris som vi skulle ha till lunch och så åkte hon hem och satte de i ugnen så vi alla kunde äta tillsammans runt 13.

Efter det så gick jag, Bosse och Linus till huset medan mamma passade C. De åkte till leklandet med min lillasyster, så himla kul för Colin! Älskar verkligen att alla i vår närhet ställer upp för oss nu och hjälper så mycket de kan. Att köra på i ett bra tempo utan barn är ju något mycket smidigare - och framför allt så är det roligare för Colin att få 110% uppmärksamhet!

Nu är det bortrivet med gamla tapeter i tre sovrum, slipat, spacklat, slipat igen och så har vi även grundsprayat taket i de tre rummen med spärrgrund . 👌🏼 justja, hallen är snart slipad också,
Jag har även sprayat lite inredning samt börjat med en av Colins julklappar. Det är ett bord med två stolar som jag ska måla, så började med ett lager häftgrund idag.

Ps. Om ni tycker det är roligt att följa så lägger jag upp lite mer på @takarvillan på insta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229