OM DAGENS BESÖK.

Inte bara jag som älskar dessa "mjukisbyxor" i mer kavaj-byxa material va? Såå sköna, jag älskar pös.

Så idag hade vi äntligen tid igen på förlossningen. Jag skriver äntligen för även om vi går i väntans tider går vi verkligen i väntans tider x 2 just nu. Det enda vi har att se fram emot är ju dessa besök. När vi får säga hej till lilla hjärtat och se hur det är.

Innan jag skriver mer vill jag verkligen förtydliga för en del som läser att verkligen läsa. Det står ganska tydligt vad läkarna gör och vad som kommer att hända. Menar inte att låta otrevlig men det är jobbigt när ett tiotal skriver varje dag "varför täpper de inte till hålet bara", "varför blir det inte bättre" osv osv. Vi önskar att det var så lätt, men det går inte. Vänligen läs inläggen och fråga sen 🙂 Och en annan sak, jag är idag i v 19 och går in i v 20 på lördag, som det ser ut nu 🙂 Vi använder bloggen som ett verktyg att kommunicera med alla på ett lättare sätt.

Förra veckan var vi hos en barnmorska men då hon hade svårt att mäta fick vi träffa en doktor. Doktorn tyckte dock inte vi skulle mäta då hon hade mätt förra veckan. Åh det blir så snurrigt när det är flera inblandande och ingen lyssnar på oss. Så idag kollade vi på njurar, ryggrad, hjärna och hjärta vilket alla följde utvecklingen. Sån stor seger! Vad härligt det känns ❤️
Bebbes urinblåsa fungerar fint vilket visar att njurarna också arbetar.
Läkaren vi träffade idag ville prata med en annan läkare som i sin tur ringde Akademiska. Vi väntar nu på en remiss dit. Då ska vi kolla via ultraljud igen då de är bättre på att mäta där tydligen. Iallafall dessa specialfall ❤️ jag hoppas vi får tid nästa vecka men det tror vi, både jag och L samt läkarna.
Om det mot förmodan inte skulle fyllas på något vatten så kommer vi att tillhöra ackis efter v 22. Där har de resurser att ta hand om bebisar som kommer då, medan Gävle tar 29+0 om jag förstod rätt. Vilket känns tryggt, jävligt tryggt 🙂
Vi kommer säkerligen få mer information när vi åker dit på besök men det tar jag då.

En fråga till er: är det någon av er som har erfarenhet av akupunktur och att det verkar läkande? Har fått bra information om det och är verkligen sugen på att testa. Att det kan få kroppen att komma i fas. Ge mig råd!

Så, dagens besök var väl egentligen inte jättespännande men det är roligt att se att läkarna börjar engagera sig. Som jag nämnde i de första inläggen var alla emot oss och det kändes så sjukt jobbigt. Det var liksom vi och bebis mot vården. Vi får höra så otroligt mycket dåligt varje varje varje gång nu med men idag var första gången jag inte grät efter ett besök tror jag.
En av läkarna vi träffade från början har på senaste varit ett väldigt fint stöd vilket känns otroligt betryggande. Jag hoppas han är med på vår resa hela tiden. Tack G! 🙂

Nu - luta mig tillbaka i soffan. Vi har haft ett par vänner på besök och middag ikväll, är så tacksam att alla kommer hit och hänger med oss nu när vi , eller jag, inte kan ta oss någonstans. Imorgon kommer min bästa Johanna hit , längtar . ❤️


Justja, vill dela med mig av detta fina meddelande min mamma skrev för någon dag sen. Alltså, jag är ju extra känslig nu när jag är gravid men jisses. Jag gråter varje gång jag läser det, haha.


  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

Sabina
,
Vart är byxorna ifrån? Mammabyxor va? 😊
wickanahlin
wickanahlin,
De är från h&m! Nej de är från "vanliga avdelningen" 😊 men väldigt höga och sköna i midjan 🙂
nouw.com/wickanahlin
IP: 82.99.3.229