NYTT PROJEKT

Ibland kanske vissa tänker att nej, nu har vi gjort tillräckligt med huset i år så vi påbörjar nästa projekt nästa år.
Vi tillhör inte den kategorin. Vårat förråd har vi slängt ett getöga åt då och då. Klumpen och ångesten när vi insett att vintern gett det mer stryk än vad som borde anses vara rimligt.
Vi tillhör som sagt inte kategorin som bara chillerillar och allrahelst inte min L.
Så igår påbörjades projekt förråd.

Jag har tagit det helt ok lugnt och lyssnat efter vad kroppen har klarat av vilket jag är glad över. Jag är fortfarande yr och har synbortfall, så jag kanske inte är bästa sällskapet. Är så glad att jag har lärt mig att känna av vad kroppen verkligen behöver, kan man säga så? Jag är också glad över att ha kunnat måla någon bräda istället för att känna att L har gjort allting.
Nu är det bara en kort sida kvar innan allt ska målas en sista gång.


För er som inte vet så jobbar Linus med maskinuthyrning vilket underlättar nå jävulskt för oss när vi renoverar. Vi har gjort om varenda rum tror jag förutom köket sedan vi flyttade in. Så kul att sätta våran egna prägel på huset!

Jag glömde att smörja in mig idag och trots att jag flyttade runt banden på linnet så blir det linjer. Undrar mest hur jag ska få bort detta då jag inte kan ligga och sola rygg haha!
Nu - soffhäng. Vi har varit och firat svärmor på födelsedagen och nu är jag verkligen välförtjänt lite gos innan sängen kallar! Jag mår galet illa denna kväll, vet inte varför.. det stod ju att symptomen från början kan komma tillbaka och jag gissar på det.

Gillar

Kommentarer