NÄSTAN LITE LÖJLIGT

Nu börjar det nästan bli lite löjligt hur snabbt magen växer. Tänker tillbaka på när vi inte gått ut med graviditeten till allmänheten än, kanske var i v11 och dem som visste då sa redan då att det började synas. Jisses, det är ju inget mot för nu haha.. ser ut som en fotboll som gömmer sig under tröjan/klänningen. Det börjar kännas lite tungt också, mest när jag har suttit på golvet och lekt med Colin och ska ta mig upp eller när jag sovit en hel natt och ska ta mig upp. Smidiga Britta.

Idag vaknade vi tidigt igen och jag satt mig framför datorn direkt och började jobba. Vid 11 drog jag till sjukhuset och spec tandvården igen. De skulle ta bort medicinen de satt in i måndags och nu hoppas jag att det blir bättre, men tycker såhär på kvällen att de fortfarande gör ont. Så drygt. Men det kanske är borta till imorgon - jag hoppas !

Köpte med mig lite fika hem till oss, fortsatte jobba i några timmar och sen åkte vi och hämtade mat på Ica maxi. Älskar att online handla!
Vid 17 kom Elvira till mig och vi tog en promenad runt här i Bomhus. Så mysigt men alltså jag blir så galet andfådd nu haha. Det är helt galet!😅 foglossningen gör sig påmind efteråt också och kanske var detta sista långpromenaden denna graviditet. Cykel funkar mycket bättre och Colin älskar ju att sitta i cykelvagnen - win win!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229