MIN HELG I BILDER

Så ännu en helg lider mot sitt slut och jag känner mig knappt utvilad. Det är ju full fart hela tiden här hemma som vanligt med renoveringen av köket (känns som jag skrivit det forever men vi har ”bara” hållit på i 3 v haha) och jag har sovit väldigt dåligt då jag dels haft hand om Colin På nätterna men även stött på massor av ångest på kvällstid/nattetid. Måste påminna mig själv om att ringa familjehälsan imorgon och be om en tid att få prata med någon då det är jobbigt att gå med den här rädslan över graviditeten hela tiden. Jag ska till en aurora i slutet av mars tror jag, det kommer nog bli bra.

I fredags hade vi en mysig dag på jobbet. Vi avslutade med lite team-fredag med fika och lekar och det var så kul att få hänga lite tillsammans.
Jag flexade ut lite tidigare och hängde med familjen på eftermiddagen - så härligt!


Igår så tog jag och Colin en promenad direkt på morgonen följt av lekparkshäng. efter han sovit sin vilostund så åkte vi till Sara och hennes barn för lite fika och mys. Vi var där i någon timme innan vi åkte hem till min mamma där vi blev bjudna på middag och firade min lillasysters födelsedag . Mötte upp linus där med såklart , han höll på hemma under tiden jag och Colin flängde runt. Mumsig mat hos mamma som alltid. Så mysigt och så lyxigt att få äta lagad mat efter en vecka nu utan spis / ugn / el haha.
Vi har ätit matlådor som jag preppat men det är ju inte riktigt samma sak, alls 😃

Och idag har det mest varit mys. Vi har fortsatt pyssla i köket men Colin har velat vara nära hela tiden så jag har varit mycket med han. Vi tog en promenad på morgonen , sen har vi bara lekt och myst och sen på eftermiddagen åkte vi till gårdskär för att grilla korv och ha lite familjehäng. Så mysigt och så gott med korv haha. Det fick bli dagens middag - så lyxigt att vara bortbjuden idag igen 😂

När vi kom hem så kom camilla förbi och colin blev så glad 💗 märkte dock att han var sååååå trött så efter kvällens dusch så märkte vi att lilleman hade feber. Plupp. Tycker så synd om honom. Förra veckan var det svinkoppor och nu feber. Det blir vabbeluring imorgon. Limpan blir hemma, igen! 🤪

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229