MIN HELG I BILDER

Poppa popcornen, gör er redo för ett låååångt inlägg. Jag har haft fullt upp hela helgen och jag är så himla slut nu. Så trött och seg i hela kroppen. I helgen har jag skrapat ihop 7h sömn totalt på alla nätter och det börjar kännas.

I fredags så hämtade min mamma Colin på förskolan vid 14.30. Så lyxigt för honom att gå en kortdag. Jag och L slutade vid 15 och då åkte vi ut till Sandviken för att köpa en tapet som vi visste att de hade där med korrekt nummer.
Sen åkte vi hem till mamma för att äta middag där, kycklingkebab med pitabröd. Så gott!

Jag tog hem Colin hem till oss och mamma, Bosse och linus gick till huset för att börja lägga golv och städa undan. Jag tror de höll på till ca 23. Helt galet.


I lördags så gjorde Colin morgon 03.40. Jisses vad trött jag var när jag steg upp då. Limpan fick ligga kvar i sängen. Vid 07 ville han sova igen och när han vaknade då petade jag lite på L för att han skulle ta Colin men han märkte inte det, så till slut var vi uppe allihop.
Då åkte jag och C ut till skutskär för att hänga med Mimmi och Calle. Så mysigt att träffas. Så häftigt hur grabbarna växt .

Efter någon timme åkte vi hem och då somnade Colin. Han fick vara med mormor en timme medan jag gick till huset för att fortsätta med lite målande. Där hade de lagt klart golvet i vårat sovrum. Linus skulle på julbord så han drog runt 15 och Bosse var kvar för att förbereda det sista rummet.

På kvällen kom josephine och Annie hit och vi mös galet. Vi åt god middag och satte oss sen i soffan för att bara mysa och prata. Efter ett tag vaknade Colin så då fick han vara med.

Idag åkte jag till gymmet tidigt på morgonen. Jag behövde rensa tankarna och bara få röra på kroppen lite. Jag körde ett benpass och det var så jobbigt. Linus åkte till huset sen och Bosse var redan där för att fortsätta med golvet i det sista rummet. Så nu är alla tre rum snart färdiga, saknas bara lister.

Linus kom hem och åt lunch och efter det åkte vi till hans jobb för att hämta mer maskiner och sen hämtade jag upp mormor. Hon ville hjälpa till att putsa våra fönster, hon är helt otrolig. Vilken hjälp vi har av alla i vår närhet.
Colin var med i huset och hjälpte mig och sätta ihop hans möbler.

Sen åkte vi hem och gosade lite innan vi åkte till huset en snabbis igen. Colin var hos mormor en timme med då, har blivit någon enstaka timme under helgen men de har gått bra. 👍🏼❤️
Jag målade reglar och linus började med lister, tror han fick upp 2 men det tar ju sån tid att klura ut med .
Sen bjöd mamma på middag igen och då rullade vi dit för middag och mys.
En helg i renoveringanda och pusslande deluxe men det är mysigt. I helgen ska vi flytta in och jag har tagit ledigt på måndag för att jag och C dels ska på ett viktigt besök men också för att han ska få chansen att bo in sig och leka massor i sitt rum.

Gillar

Kommentarer

jessicadalin
jessicadalin,
Åh vad fint det blir i Colins rum! Har funderat på exakt samma tapet till vår lille grabbs rum. Vad har ni valt för golv till? ☺️ Det såg ut att passa så himla bra tillsammans!
nouw.com/jessicadalin
wickanahlin
wickanahlin,
Åh vad snällt av dig att säga det! Vi valde Ikeas egna golv som heter slätten. Det var väldigt billigt, kostade 59:- kvm. 👍🏼😍
nouw.com/wickanahlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229