MICRONEEDLING

Hej vänner!
Nu är det söndag och här sitter jag framför datorn och dricker en kopp glögg. Jag älskar verkligen att glögg-säsongen har börjat. Märker att jag mer och mer suktar efter något varmt att dricka nu när kylan kommer ;) Så mysigt! Tända lite ljus, ta en kopp glögg och sätta sig ned och skriva några rader.

Idag tänkte jag berätta om min microneedling-behandling jag har påbörjat hos Cecilias Clinic här i Gävle.

Vad är nu detta tänker ni?
Jo, det ska jag berätta. Efter graviditeten tyckte jag, som jag skrivit förr, att allt mitt "glow" var borta och jag kände mig grå och tråkig i ansiktet. Jag skrattar en hel del och har fått såna skrattrynkor som är charmigt till en viss del men som jag kan störa mig lite på. Jag kisar även väldigt mycket när jag är ute och det är ljust så då får jag en arg liten "rynka" i pannan. Jag är inte beredd att lägga i något i den då den inte är ett sådant stort stör-moment för mig men kan man minska den och även få mer lyster är jag inte den som bangar ;)

Microneedling är en behandlingsmetod där många små nålar gör massor av hål i huden. Enkelt förklarat så orsakar nålarna en kontrollerad skada i huden. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Huden börjar nu producera nytt kollagen = massor av lyster.

För bästa möjliga resultat ska du boka in flera tillfällen, dvs "kurer". Jag kommer att köra en kur nu med 3 ggr. Är faktiskt helt tagen över vad bara en kur gjorde med mig haha.


Detta är då före första kuren!

Det må se lite läskigt ut med bedövning i ansiktet och en penna som skjuter in massor av nålar, men jag kände mig ganska cool ;)

Bilden till höger är en dag efter. Jag var knallröd samma dag som jag gjorde behandlingen ( och svullen i läpparna ) men efter två dagar såg jag ut som till vänster. Fortfarande en liten rodnad, men inget märkvärt. Eller, ja, ser ni glowet?

Jag gjorde behandlingen förra fredagen, idag är det söndag och jag tycker att jag upplever att huden känns "fräschare". Jag känner mig fräsch och inte alls lika grå och tråkig. Kan verkligen inte vänta på att se vad dessa kurer kommer att göra för gott till mitt ansikte =) (ignorera ögonbrynen hehe, vaxade dem så det är inget som tillkommit av microneedlingen!)

Och btw - jag gjorde lashlift och brynen som ni ser hos @kimsfransar i torsdags. Är så nöjd!😍

Gillar

Kommentarer