MEN ORON ÄR ÄNDÅ VÄRST

Hej finisar,
Har ni haft en trevlig helg?
Vi har haft så trevlig man kan ha just nu iallafall. I fredags åkte vi faktiskt upp till stugan. För att förtydliga detta - Linus packar åt mig, hämtar mig utanför huset, vi åker upp och sen typ strandsätter jag mig på en stol hela helgen. Känner mig så ruggigt jävla värdelös som inte kan hjälpa till med något. Alltså att inte ens duka till maten??? Eller hjälpa till med maten? Känner mig som en bortskämd snorunge typ.
Men jag vill och behöver se någonting annat än vardagsrummet och sovrummet. Det var skönt att komma upp iallafall, att byta miljö.
Jag försökte gå ner till vattnet, det är bara en liten trappa ner men det gjorde så satans ont så jag tog en alvedon och somnade direkt. När jag får som molvärk eller sammandragningar måste jag lägga mig direkt och vila för att inte göra något värre.
Har knappt känt av några sammandragningar men när det kommer, jisses 😫

Men det var så trevligt. Jag älskar stugan och jag älskar Linus familj. Vi har så mysigt ihop. Spelkvällar, härlig musik, god mat och fint väder. Jag behövde det. Vi behövde det.
Det går inte att koppla av till 100 såklart, för oron finns alltid där, hela hela hela tiden. Det är så svårt, för även om man på något sätt accepterat situationen och får jobba utifrån dess förutsättningar så gnager oron i bakhuvudet. Jag hatar att man känner sig så hjälplös. Att det enda vi kan göra är att avvakta och se.
Vi gick in i v 20 igår. Det känns bra, att vi kommer närmare. Nu närmar sig besöket på akademiska med. ❤️

Älskar grillat. Ikväll kommer vänner över och grillar och myser med oss. Så skönt. ❤️

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer