MEN ALLTSÅ.. HUR KUL!

I helgen hade min mami 50 års fest! Så himla roligt alltså.
Mammas ena kusin med fru sov hos oss under helgen och det är så himla trevligt att ha folk här och få rå om dem. Speciellt när man inte träffar varandra så ofta.

Såklart började vi helgen med en riktigt härlig frukost tillsammans med Jörgen och Mia. Jag gjorde mitt ”givna” frukostbröd glutenfritt till mia och det var så himla gott så med. Hur gott är det inte med nybakat bröd till frulle?

Sen började vi klä ut oss. Mamma hade 60-tals tema och det är så roligt när verkligen alla går all in och klär ut sig eller följer sig efter temat. Limpan då, så söt i sin peruk haha! Så ovanligt att se han i hår 😂

Vi lämnade smilla och gick iväg och mötte upp Linus familj. Min familj ❤️😘 vi gjorde sällskap tillbaka till mamma. Måste sett roligt ut på gatan! Färgglada gänget.

Vi lyckades även få hem William lite spontant. Jag ringde till han fredag 14.00 och ba ”jobbar du inte i helgen så kom till Gävle”. Kl 18 gick flyget fr Oslo. Mammas reaktion när han kom till Gävle var svårslagen! Det finns få saker som är så roligt som att överraska hehe.

Häääärliga buffébordet ! Det var många som skrev på insta dm var vi beställt catering men mamma har fixat allt själv!

Så himla rolig helg alltså.
Åh jag vill typ återuppleva den. Så mycket roligt folk, skratt och kärlek. Extra glad är jag över att mamma hade det så himla trevligt!
Vid 12 började kroppen streta emot efter att ha varit vaken sedan 07.00. Foglossning på kvällen och trött kropp. Vi åkte hem och la oss och sov och vaknade upp till en underbar söndag med frukost ute i solen med Jörgen och Mia. Linus fixade sedan på framsidan och nu är han helt klar med markstenen. Han är bäst!!!

Gillar

Kommentarer