LIVET KOMMER I KLÄM

Man kan ju lugnt säga att livet kommer lite i kläm när man renoverar hemma. Vi har ju haft så mycket sjukdom så vi har hamnat lite efter tycker vi. Just nu finns knappt tid för att fixa vardagen känns det som, träna , hänga med vänner precis middagar eller sådär utan vi kör mest på. Kommer hem från jobb, lagar mat (idag färdig pyttipanna😂👍🏼) och leker med lilleman, jag nattar Colin och Linus börjar jobba och så kör vi på någon timme för att sen stupa i säng. Jag börjar dock känna mig så trött nu och längtar verkligen tills det är över haha. Kände igår att jag längtar till lugna soffkvällar och kunna äta lite kvällsfika tillsammans och bara prata genom dagen.

Jaja, snart är det över och då börjar den roliga delen - skruva stommar ;) det kommer bli bra när det är klart men idag längtar jag lite extra.

Haft en mysig dag iaf med Lilleman. Linus har sina 06.30 vecka nu så jag sköter lämning och hämtning och att förbereda maten när jag kommer hem. Efter maten tog jag och Colin en dusch och sen gick jag och la mig i tio minuter . Har varit så trött hela dagen! Troligtvis för att en stor sten från mina axlar släppte igår, jag blev nämligen fast anställd på bästa jobbet. Så himla skojigt, är glad och tacksam!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229