LIVET.

Igår fyllde jag år. Tänker tillbaka på året som varit och det slår mig hur det kan ändras.
För ett år sen hade vi precis förlorat vår ängel och jag var nere på total botten. Varje dag var en kamp att överleva och jag visste knappt hur jag skulle orka!
Jag insåg att för att kunna orka och må bra behöver jag se livet ur en annan synvinkel och på något sätt ändra tankesätt . Att livet skulle ta en vändning var givet och det har varit ett riktigt tufft men lärorikt år. Jag har rannsakat mig själv, valt att ge de människor som ligger mig nära kärlek och valt att lägga vissa åt sidan. Jag har skrattat så jag haft ont i magen, jag har gråtit ögonen röda, jag har rest och upplevt livet lite på nytt.
Jag satt foten på fonus för första gången, har planerat en minnescermoni för Liam, fått tända mitt första ljus någonsin på Alla Helgona och firat min första jul som änglamamma. Jag har vågat att börja hoppas, att våga längta och att våga se framåt. Jag har plussat med lillebror, började på ett nytt jobb, besökt olika länder, varit rädd, vågat hoppas, yogat och längtat. Vågat att leva.
Och här är jag idag.
Mitt livs lyckligaste födelsedag. Där jag får dra mitt barn i barnvagnen och har min ängel på axeln bredvid.

Gillar

Kommentarer

Veronica
Veronica,
Du är så otrolig att få ut allt i ord! 😍 känns som man känner dina känslor (typ iaf)! Grattis i efterskott och underbart att du hade din bästa födelsedag någonsin! ❤ hoppas jag springer på dig något så jag får se sötnosen! Han är så fin 😍 kram v
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229