LINUS 30 ❤️

Igår var dagen D, den som jag gått och planerat i två månader i hemlighet. Nämligen linus 30-års firande. Han fyller inte förrän i slutet av oktober egentligen, men jag ville gärna att vi skulle kunna vara utomhus.
Gud, som jag åkt runt och fixat den här veckan! 😂 hittat på vita lögner så jag bara kunnat göra allting som behövs. Har knappt kunnat hålla ihop vad jag har sagt eller inte! 😅
Morgonen igår var värst, när man visste att det var nära och bara någon timme bort.
10,00 rullade grabbarna in på gatan i en stor och härlig limousine. Den hyrde jag från Nordecta ! Gillar verkligen deras koncept då tanken är att man hyr bilen men kör själv. Kevin hade erbjudit sig att köra, så snällt.
Linus förstod verkligen ingenting när de kom här och tänkte att det är väl grannens bil / bekant så han stod bara och tittade inne innan jag sa åt han att gå ut. Han var helt chockad och jag har nog aldrig sett han svepa ett glas bubbel så fort. 🙈😂

Och förresten, HUR snygga tröjor har inte alla grabbar på sig? 😂 jag tog kontakt med ett företag här i Gävle som nog alla känner till, nämligen industriprofil! Vi har tryckt tröjor där flera gånger. Älskar att dem som företag är så galet proffsiga och hjälpsamma. Jag skickade in ett önskemål, fick tillbaka ett korr och några dagar senare var dem klara att hämtas upp. De erbjuder även utkörning om man vill!

Så vid 11 hade jag bokat bubbel ball till grabbarna. Det spelades på Gävle strand och hos Wind Event.

Alltså det ser så galet roligt ut på bilderna 😂 hade velat sett de! De sa att det var superroligt och väldigt jobbigt haha.

Vidare mot paintball, där har jag inte så mycket bilder förutom den här:

Ser nöjd ut ;)

Under tiden de höll på med aktiviteter så fixade jag här hemma. Fick sån otroligt hjälp av mamma, Bosse, Björn, josephine, Mimmi och mormor. Gud vad vi höll på men jisses vad snabbt allting gick ändå. Vi hann tom med lunch, det trodde jag inte.😂

Det var så himla roligt att dekorera! Jag köpte produkter från Party Tajm och det blev verkligen så fint med ballonger, ballongväggen och övrigt pynt. Alltså är så nöjd. Jag kollade faktiskt med dem och de lovade en rabattkod hos dem, så kul!! Ange ”WICKAN10” för 10% rabatt på ett helt köp ! Giltigt tom 16/9 🙂

Kvällen gick verkligen i linus anda och det serverades både korvbuffe och efterrättsbuffe. Så skojigt! Linus tårta fick han i ansiktet. Haha.
Vid 17 tog camilla med sig Colin och mamma tog med sig Liwia och vandrade hemåt till sig. Det var första gången Liwia sov borta. Kändes så konstigt för med Colin väntade vi ett år typ. Jag grät en skvätt men kände också att den här kvällen behöver vi. Bara vi, med vänner och familj. Pratade med en vän som nämnde att ”föräldrarna har kärleken till 100% men kanske inte alltid orken till dig 100% ” och det är så sant. Jag vet att kidsen får största möjliga uppmärksamhet och kärlek när dem är borta. Det känns så tryggt.

Vi hade verkligen så galet roligt och linus sa flera gånger att det var bästa dagen. Då är jag nöjd ❤️

Gillar

Kommentarer