KVÄLLSBAD

Alltså hörrni. Värmen nu? I Gävle hade vi 35 grader i skuggan igår haha. Det är nästan olidligt för en preggo och för en annan med. Linus håller på att smälta bort och smilla med. Hur mår ni i värmen?

Igår kände jag dock att nej, det går inte att vara ute en sån här dag. Jag var trött, slut och är så vätskefylld. Jag hade ett besök hos psykologen på morgonen (kan berätta mer om det senare.) och sedan begav vi oss faktiskt till Valbo för lite shopping till minis rum. I köpis var det riktigt svalt och skönt. 😊👌🏼

Klockan 14 hade vi tid hos barnmorskan. Det var ett väldigt givande besök och det var så skönt. Vi pratade amning, hur barnen ska sova osv. Sedan kollade vi blodtrycket som faktiskt ligger hyfsat normalt nu! 130/85 tror jag det var. Så skönt. Vad sjukskrivningen gjorde mycket för mig.
Vi kollade även SF-mått och lyssnade på minis hjärtljud. Så häftigt.

På kvällen var vi verkligen tvungna att ta oss ut. Trots acn är det ju varmt inne, även om den underlättar, och jag vaknade från en powernap och svetten bara rann från mig. Vad passar bättre då en ett kvällsdopp?
Jag mådde mycket bättre efteråt. Älskar att vi har sån fin badplats i närheten.

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer