KEJSARSNITTPLANERING

Åh idag var det äntligen dags för ett besök på specialist mödravården. Det känns som att det var ett tag sen men det var det ju inte, men är alltid lika taggad på att få se lillan via ultraljud och att få prata av sig med någon som kan besvara ens frågor.
Jag har ju skrivit här många gånger att jag har så ont, pga foglossning och sammandragningar utom dess like, att jag inte sover något alls och eftersom det här också blir en riskgraviditet för förtidsbörd så blev jag sjukskriven 100% idag. Min ”egna” läkare, som jag inte träffat nu på ett tag, men träffade idag blev chockad över att jag inte var det ännu och det är väl pga min envishet och en oförmåga att lyssna helt på kroppen. Jag tänkte om jag skulle prova att jobba 50% ist och se om det blir bättre då men hon sa ”nu är det inte många veckor kvar och du måste vila. det är lika bra att vi kör på 100% så du minimerar risken för att föda tidigt.” Hon är verkligen klok , det låter så sunt när andra pratar om det men jag är mest besviken på mig själv att jag inte klarade ”hela vägen” fram till mål.

Nåja. Med vilan kommer säkerligen smärtan att gå över lite och jag kommer kanske kunna ta mig upp från sängen själv , kunna gå till brevlådan typ eller kunna leka lite med Colin. Så jag tror det kommer göra gott.

Om inte ens en månad är lillan här. Idag planerade vi snitt-dagen och jag började gråta. Känns så sjukt konstigt att vi ska bli ännu en till i vår familj och jag längtar så mycket även om jag är galet nervös inför snittet, dels eftersom det är tredje gången men också för att linus inte får vara med. Jag ska faktiskt träffa en aurora imorgon som kanske kan hjälpa lite med rädslan. Hoppas det iaf och att det inte blir värre 🙊

Så. Status nu. Fortfarande ont, fortfarande nervös men sjukskriven 100% nu. Det blir bra. ❤️

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Hoppas att det går bra. Kram.
nouw.com/artist