JAG SMÄLTER!

I fredags så hade vi en såå härlig kväll hemma. Linus hade sin tidiga fredag vilket betyder att han slutar 12:30! Det är verkligen drömmigt skönt, för oss båda. Vi får lite mer tid ihop och helgen blir så lång. Colin sov när han kom hem så vi passade på att åka till gymmet tillsammans. Här är Colin innan, så glad när man visar upp babblarna haha. Eller, ja, hela tiden.

Jag tog äntligen 50 kg i bänken. Jag hade som mål att ta 52,5 innan nyår men tror jag vill satsa på 55 kg. Jag tror jag har det, eller hoppas iallafall. ^
Förra året, på nyår, tog jag 52,5 och då var jag så glad eftersom jag inte fick träna under hela graviditeten med Liam heller, så där var det ca 7 mån utan riktig träning+rehab. Nu med Colin blev det samma visa ca 8 mån + rehab och jag har inte utvecklats så som jag helst hade önskat. Men det är det ändå värt <3

När vi kom hem från gymmet så storstädade vi både kök + toalett. Skönt att ha det klart innan julen. Jag la upp detta på Instastory och tipsade om att ta bort kalk med ättika, diskmedel och vatten. Vet inte hur många det var som skrev att de skulle prova asap . Så skojigt!

Colin låg i gymmet under tiden. Han älskar sitt gym och det är roligt att se! Han vill såklart att vi är nära och busar med honom, men det vill man ju. Haha jag tycker det är SÅ mysigt.

På lördagen så vaknade vi 07. Colin sov 22-07 i ett kör och vi vaknade utvilade. Jag åkte till gymmet och körde en variant av "the seven" och sedan lite rumpa. Riktigt roligt pass när man sätter ihop saker som man bara tycker är roligt att köra :)

Jag avslutade passet med att hänga lite i räcke. Kan inte förstå att det är så svårt? Jag tappar greppet direkt och inser att jag måste öva på min greppstyrka.

Invigde mina fina tights från Tyngre!

När jag kom hem från gymmet och Linus hade varit och spelat match någon timme efter så somnade hela familjen på soffan. Hur mysigt är inte det? Vaknade upp och fick en chock när jag insåg hur länge vi hade sovit haha. Sen så fixade jag lite saker till dopet och skrev en liten att göra lista. Måste bli bättre på att be Linus göra lite saker också till dopet! Vill ni se lite förberedelser eller hur vi har tänkt, eller kanske det är roligare att visa efteråt?

Vi åt tacos till middag och jisses så gott det är. Ibland går det ju ett tag att man inte äter det och då blir det typ ännu godare sen haha. Kvällen spenderades i soffan tittandes på Iron Man 1 med ett varsitt glas rödvin. Wow. Lajvet.

Gillar

Kommentarer