JAG GJORDE DET.

Vet ni vad jag gjorde igår?
Jag har tänkt på det ett tag, men tänkt att det varit onödigt. Eller nej, inte onödigt men jobbigt att riva upp allt och jag vet inte om jag orkar med det nu när jag har så mycket annat. Men igår sa min barnmorska åt mig på skarpen med orden ” jag brukar aldrig ge folk order att göra saker, men det här måste du göra nu. För ditt barns välmående”.
Jag ringde alltså en psykolog för att få tid att prata.

Jag och Linus gick ju till kurator hela hösten och vintern, men efter ett tag hade vi inte så mycket att prata om då vi kom förbi sorg /kris /trauma steget och endast hade bearbetning kvar. Därför valde vi att lägga kontakten på hyllan tills vi kände att vi behövde återuppta det. Vi satt mest av tiden där på slutet kändes det som.
Jag har ju skrivit en hel del om min, och vår, oro här. Men det är inte först på senaste när jag inser att jag inte kan sova, jag är som ett nervvrak, jag går ut utan skor, glömmer bort vilka vägar jag kör, frågar samma frågor 10 gånger, att jag har sammandragningar när jag blir orolig och att jag känner bebis mycket mindre när jag stressar som jag blivit orolig på riktigt.

Jag har fått tid i början av juli och jag är livrädd. Jag vet ju att det säkert är bra att prata om oron, men samtidigt så vet jag inte vad man kan göra för att få bort den. Alltså, det finns ingenting jag kan göra som påverkar denna historia. Det finns inga svar som säger att såhär kommer det att bli.
Är livrädd att dra upp allt som hände förra året, för jag känner att jag O R K A R inte det. Jag orkar inte känna och gå igenom den fasen, när jag behöver hjälp med denna.
Vi får se vad slutresultatet blir, men jag är glad att jag tog steget och att jag förhoppningsvis kan få hjälp med min oro.


Igår firade jag och min L 8 år förlovningsdag. Alltså på riktigt, haha, hur sjukt är inte det? Det känns som att dem här åtta åren som gått med hans ring på mitt finger är som två år. Det sägs att tiden går fort när man har roligt och jag måste hålla med. Jag älskar verkligen hur roligt vi har tillsammans, alltid. Att skratta är viktigt för oss och det känns så bra!

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Så himla modigt av dig! 💞 Jag förstår vad du menar, för det där första steget är så svårt att ta för man vet med sig att det kommer bli otroligt jobbigt att behöva prata och gå igenom allt jobbigt igen. Jättebra att din barnmorska sa att du ska prata med någon, önskar att någon varit mer påstridig till mig med! Fick ni någon speciell behandling angående trauma? Var det med en kurator ni pratade om allt eller var det andra inkopplade med? Jag hejar på dig!!! 💪🏼🌺
nouw.com/saynomore
erikssontowa
erikssontowa,
så modigt <33
nouw.com/erikssontowa
IP: 82.99.3.229