JAG ÄR GRAVID.

Hej finisar,
Hur mår ni?
Sååå himla roligt att börja med bloggen igen. Jag gjorde en omröstning på instagram om jag skulle ta upp bloggen igen och 80% tyckte JA! Det var ju kul.
Jag tog en paus sist, jag kände att jag stod i ett vägskäl (?) i livet efter resan till dominikanska och den gjorde mig väldigt gott. Det var skönt att komma iväg och få tänka på annat och ladda batterierna. Såå, vad har hänt sedan dess?

Jag ska berätta! Till att börja med har jag fått ett nytt jobb. Jag sökte mig runt lite och är där jag är nu ett litet tag. Jag är där via bemanningsföretag vilket är SÅ Kul :) Jag jobbar 100% och det har gått jättebra sedan start. Jag var väldigt noga med att känna mig 90% säker att jobbet skulle gå bra efter sjukskrivningen och det har det gjort, hittils iallafall. Jag trivs väldigt bra och älskar verkligen arbetsuppgifterna. Det passar mig som handen i handsken och jag längtar till jobbet varje dag. :)

Vi håller på massor här hemma just nu. Planterar vi inte om massor av plantor så håller vi på att fixa massor av andra saker. Just nu som jag skriver detta så håller Linus på att fixa det sista för idag på framsidan. Vi håller nämligen på att lägga ny marksten där och det kommer bli så fint. Jag älskar verkligen att vi är så himla impulsiva. Igår när vi höll på att sätta smultron så åkte en av våra gamla markstenar upp och direkt då bestämde vi oss för att det är lika bra att rycka upp alla. Linus gör verkligen ett gryyyyymt jobb just nu!! Han är världens bästa och Han är så otroligt duktig. Jag kan inte riktigt hjälpa till som jag brukar då vi...

Väntar barn! <3 Ja , det är helt otroligt. Det är så himla roligt! :) Vi är otroligt glada, förväntansfulla, nervösa, oroliga men alldeles alldeles lyckliga.

Jag tänker att jag fortsätter att uppdatera bloggen. Jag vill gärna att ni ska få följa med mig på den här resan med och att vi förhoppningsvis kommer att få ha vår lilla bebbe här med oss längre fram, absolut inte nu! :) Jag vill att den ska stanna kvar i magen måånga veckor till. Kallar bebisen för ”den” haha, vad konstigt det känns. Vi vågar nog inte riktigt ta till oss det än.
Jag kommer att berätta för er längre fram hur långt gången jag är, vad vi väntar för kön (om vi ens vet det?!), hur vi tänker kring barnrum, vagn och massor av annat. Jag hoppas att ni följer med oss på resan, ni var sådant fint stöd under graviditeten med storebror Liam och jag vill gärna dela med mig av denna resa med.

Ha en fin kväll, vänner.

Kram W

Gillar

Kommentarer

Jenny Hogland
,
Så himla glad för er skull att jag bölar som ett barn. Grattis wickan
wickanahlin
wickanahlin,
MrsRos
,
Stort grattis! Jag har saknat dina inlägg.
wickanahlin
wickanahlin,
vad kul att höra❤️
nouw.com/wickanahlin