INGET BADRUM..

God morgon finisar,

Sorry för inget inlägg igår men JISSES vad vi hade fullt upp, som alltid nu.
Colin är ju fortfarande sjuk men hans farmor var ledig och kunde ha honom. Så himla snällt! Linus var ju hemma två veckor för inte så längesen och måndag+tisdag nu så det var väldigt tacksamt.
Jag slutade 15 och tog då min friskvårdstimme för denna vecka och åkte och tränade. Det behövdes verkligen, få röra lite på kroppen och också få rensa hjärnan lite från allt jobb + renovering.

Vid 16 åkte jag hem och L med så då åt vi en snabb middag, varma mackor hehe, och sen åkte vi till huset. Där började L med lister direkt och jag började att måla hallen, sen målade jag reglar och gjorde om våra nattduksbord litegrann.
Skönt att man börjar se slutet nu med all renovering. Vi har så mycket kvar men ändå helt OK för att kunna bo där, eller ja, det faktum att vi inte har något badrum på hela nästa vecka försvårar det väl lite men ;)

I helgen går flyttlasset och jag är så nervös för att vi inte ska hinna med. Vi har verkligen inte kunnat packa ner de sista sakerna som är kvar då vi använder det och på kvällarna har jag varit hemma med C och Linus har varit i huset.
Så, jag har inte kunnat packa på kvällarna heller. Förhoppningsvis kanske det går idag. Linus och Camilla ska köra lite flyttlådor idag och jag är hemma med Collban <3

Fika till byggarna som kämpar med badrummet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229