HUR MYCKET VÄGER COLIN?

Hur trött man än är på tidiga morgnar så är det så värt det för den här killen. Idag vaknade han 06.30 och var hungrig, han somnade om efter maten men jag och L var så pigg så vi startade dagen. Linus är ledig nu i två veckor! Underbart!

Såååå. Linus åkte och storhandlade kl 07 haha! Livet som småbarnsförälder..


Idag har vi haft en bakdag. Det är dop på lördag och jag vill ha massor av fika att bjuda på. Såklart ska det vara hembakat!
Först ut var bullar.
Eller egentligen, först ut var fudge men det tänkte jag ha till julen om de inte försvinner spårlöst i kylen ***pik till Linus;)***

Sen så var det dags för ett besök på bvc så då pausade vi bakningen. Han har verkligen blivit en stor kille. 62 cm lång och 7260 gram. Helt galet. Kan ni förstå att han i augusti vägde 2100 som lägst?


Han är så duktig vår fina grabb. Vilket team vi är 🙂

Titta så söta små ”ljuslyktor”. Jag har sparat massa glasburkar och satt spetsband runt som lite fint. Tänkte ha dessa på borden i helgen.


Bullarna klara! Provade att göra längder idag med. Sjukt gott och jäkligt lätt!

Sen var det dags för citronmuffins. Dessa ska bli cupcakes. Tänkte nog ha en frosting med lite passionsfrukt i! Syrligt och gott.


Medan jag bakade så hade Linus och Colin gos i gymmet. De låg såklart på golvet i köket med mig så jag fick ta del av skratt, bus och lite gos jag med!

Sen blev det dags för McDonalds-liknande chokladmuffins . Supergoda. Tanken var chokladmuffins men jag spårade lite haha. Hade tänkt göra cupcakes av dessa med men får se hur jag gör ;-)


Efter det slängde jag ihop en lasagne. vi kommer behöva ha lite matlådor under helgen då vi inte har tid att laga lunch, middag osv 🙂 perfekt med matlådor och lasagne levererar ju alltid sådant, speciellt om man gör i en stor form.

Nu ligger jag i soffan med Colin på bröstet. Det är den bästa stunden på dagen.

  • Nära Vikingavägen , Gävle

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229