HOTELL HAVSBADEN

Åh jisses, vi har verkligen haft ett underbart nästan-dygn tillsammans. Igår vid 15 så kom Camilla hit för att passa collban. Jag och Linus satt oss i bilen och rullade mot grisslehamn. Vi skulle nämligen bo på Hotell Havsbaden som ligger där. Jag har spanat in det länge på instagram och när jag såg att vi hade en lucka och möjlighet till barnvakt så fixade jag en liten surprise till oss.
Jisses så välbehövligt det var att få komma iväg och bara mysa vi två efter en lite tuffare period med dålig sömn och mycket renovering / flytt.

Så när vi checkade in möttes vi av det finaste rummet jag sett. Vi bodde i romantiska sviten! Vi gjorde oss i ordning och bytte om till morgonrockar och gick ned till spat. Det fanns galet mycket pooler , jacuzzis, varma källor och 4 olika bastu. Ångbastu, ljusterapi, Classic och aromabastu. Vi fastnade för aroma och ångbastun - och självklart svalkade vi oss i det iskalla karet sen. Inte bara en gång heller.
Vi köpte in lite att dricka och satt i lounge delen och sen fortsatte vi att bara mysa loss.
Vi 20:00 var det dags för en trerätters och det var så himla gott! Jag tog rostad blomkål till förrätt, lax till varmrätt och cheesecake till efterrätt och L tog biff till förrätt, lamm till varmrätt och cheesecake till efterrätt. Maten var god.

När vi ätit upp gick vi upp till rummet och tappade upp badkaret och så hade jag tagit med lite ansiktsmasker och skrubb som vi gjorde oss ännu mer rena med. Vid 23 somnade vi gott och sov en hel natt till strax efter 08.. jisses vad välbehövligt.
Vi tog chansen att träna på deras gym innan vi åt frukost och sen rullade vi hemåt.

En magisk vistelse, vill redan åka tillbaka..

Gillar

Kommentarer