HÖLL PÅ ATT KROCKA!

Jisses hur jag mådde i fredagskväll. Ögonen var trötta, kroppen var trött och jag tror jag hade feber. Vi mös bara hemma hela kvällen. Vi köpte med oss hamburgare från Bastard Burgers efter Linus jobb, Linus och Colin badade och sedan såg vi på film. Jag gick och lade mig vid 22 iallafall och Linus och Colin kom strax därefter.

Jag hoppas och tror att mina ingefärashottar hjälpte till lite för på lördagen mådde jag mycket bättre. Vi tog en promenad hela familjen runt om Bomhus för att dela ut dop-inbjudningar här. Resten skickar vi på posten =) Passade på att hämta ut lite paket efter vägen och ett av paketen var detta pressutskick från Kiviks!

Hur smaskigt? Jag älskar verkligen äppelcider så ser fram emot att prova den!


Slagen hjälte som alltid suger in underläppen när han är trött och inte har nappen <3 Kan inte förstå att jag får lyxen att ha här med oss! <3
På kvällen kom våra vänner Rasmus och Emelie över. Vi grillade oxfile och gjorde massor av goda tillbehör och hade en mysig kväll med skratt, prat och spel. Älskar att hänga med dem <3


Tänkte säga att jag bjuppade på en skön-sång sådär på morgonkvisten men då skulle jag ljuga ;) Linus andra farsdag idag, men hans första som förälder här på jorden med <3 Han fick en tårta och en mysig present. Jag tror han blev glad =)

Jag passade på att åka iväg och träna. Fick till mitt bästa pass efter graviditeten. Herregud, det var SÅ roligt och SÅ jobbigt men vilken laddning jag fick av endorfiner sen då. Jag älskar vad träningen gör! Jag älskar att den får mig att känna mig så glad, så stark och så energisk. Idag körde jag lite med fria vikter. Frontböj, militärpress, marklyft och raka marlyft. Sedan blev det lite rodd, latsdrag och biceps/triceps. Ett försök till ett helkroppspass då jag inte kommer träna imorgon som är en av mina "tränardagar" :)


När jag kom hem byttes vi av och Linus åkte på match och efter det åkte vi till Gårdskär för att fira min pappa på farsdag. När vi väl kommer dit och inser att Colin börjar snutta så kollar jag och Linus typ direkt på varandra och säger "var är skötväskan?" Jag hade packat i ordning den och sen klätt på Colin och stoppat han i babyskyddet men måste ha glömt den innanför dörren. Eller ja, VI glömde den hehe. Så då fick vi klä på oss igen och åka till Älvkarleby för att handla ersättning+flaska. Halvvägs på gårdskärsrakan så frågar Limpan om jag har plånboken med mig..... Men det hade jag ju inte. Haha, så vi fick vända tillbaka och hämta pengar. Som tur var så somnar Colin direkt i bilen, så läget var lugnt. Det började dock att skymma lite på vägen hem och som alltid kör vi lugnt efter vägen. Tro på fan att det springer ut ett rådjur mitt i vägen så Limpan tvärnitar. Kaosig eftermiddag! Eller spännande, beror på hur man ser det ;) Det gick dock bra och ingen skada skedd, mer än att vi blev rädd. Colin sov som en stock han. Haha.

JAAAJAAA, nu är vi hemma och Colin har gymmat. Han börjar komma på hur man vänder sig från mage till rygg, så roligt att se =) Jag ska sortera lite kläder till han nu. Idag hade han 62 på sig! Herregud, han hoppade typ över 50 och har haft 56 en vecka... Får separationsångest från kläderna haha.

Här är killarna i mitt liv. Bosse, Linus, Colin och pappa ❤️ Älskar er!

Gillar

Kommentarer

tildabexell
tildabexell,
Vilken mysig dag!
nouw.com/tildabexell